En givande dag!!!

Ja, den här dagen är nog på nåt sätt historisk... ni undrar varför?? Jo, jag har fått jobb, jag ska börja jobba på måndag. Det är visserligen bara till 22/12, men det är iaf jobb, och lite erfarenhet. Det är dessutom som montör, så jag breddar min kunskap lite. perfekt, eller hur??
Så klockan 14 idag så ska jag infinna mig på uniflex, då ska det skrivas kontrakt och så. Jag ska även få kläder. Jag hoppas man får skor med. Hmmm, undrar hur långt det är från våghustorget ner till hamnplan... jag lär ju få kliva av där iaf, eller ska man kliva av vid stortorget tro??hmmm nu vart det lite problematiskt, men det löser sig nog, det tar inte lång till att åka till våghustorget, och jag går inte långsamt heller.
Jag tänkte att jag skulle få i mig lite att äta här hemma, men jag är för nervös, så jag får inte i mig nåt, ett glas mjölk, och sen var det stopp. Kommer vara vrålhungrig i eftermiddag sen.
Måste höra av mig till Linda med, hon skulle ju komma hit och hälsa på var det tänkt. Jag vet ju inte hur lång tid det tar på uniflex.
Nu ska jag försöka kolla lite på tv, och lugna nerverna. Imorgon har jag sovmorgon igen, skönt, för jag lär väl inte ha det så lätt med sömnen...
Har ringt runt till mina få nära... och alla vart jätteglada, förutom gunnar, han lät måttligt glad... hmmm. Men hur impar man på någon som har jobbat hela sitt liv?? Och aldrig någonsin gått utan arbete.. det är inte det lättaste. Måste ringa Birgitta oxå... måste ju uppdatera henne om läget.

Nähe... dags å försöka slappna av...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0