Jobbigt och sorgligt

Ja, igår var en jobbig kväll... jag grät en hel massa och så. Skrev den här bloggen förut idag, men tydligen så sparades den inte... taskigt...
Men jag får väl skriva det en gång till.
Jag satt igår och skulle leta efter en konversation, ni vet de där som brukar bli sparade när man chattar på msn. Men jag hade inte bockat för att de skulle sparas på laptoppen... så i mitt letande så hittade jag en gammal fil som erik hade chattat med... och vad stog det där tror ni?? Jo, det var en sexchatt, och det var inte med mej... Det tog mej rätt hårt, men jag ryckte upp mej, pratade med erik om det, och han vart så lessen på allt jag sa till honom, för jag vart ju faktiskt riktigt arg på honom... Så jag sa både det ena och det andra. Erik skämdes, han skämdes så mycket, har aldrig sett honom skämmas så förut. Men han mådde tydligen dåligt på jobbet, så han åkte hem. Men han sa inget till mej, så han överraskade mej och kom hem tidigt och så pratade vi ut om det hela.
Men det där kom jag över rätt fort, det rann bara av mej... Jag vart arg och sen kändes det bra. Jag kanske funkar konstigt men så var det. Eller jag är nog helt enkelt härdad, så jag tar inte så hårt på dumma saker som killar kan göra. Okej, visst känns det i hjärtat, men jag släpper det.

Det som till sist var jobbigast var att barnens farfar gått bort, nu är han död, nu har han inget lidande kvar... Men jag har heller ingen som kan berätta historer från förr, ingen som kan tala om hur kriget upplevdes, hur han och barnens farmor träffades. Jag får inte veta hur jobbigt han hade det under vissa perioder av sitt liv...
Visst, jag har inte pratat med honom på länge, men han känns ändå nära mej. Men jag kommer bara minnas honom ljust, han kommer vara ett fint minne, och han kommer att få sitta på ett speciellt ställe i mitt hjärta. Han som alltid hade tid att skoja med mej!

Men han sitter nu på ett fluffigt moln i himlen, och jag är helt övertygad om att han vakar över oss alla.

Jag ska gå på begravning sen i december. Det kommer bli jobbigt, jag tycker inte om att gråta offentligt, men hur jag ska lyckas hålla undan tårarna då, det har jag ingen aning om.
Men jag får väl försöka trösta sig med att han har det bra där han är nu, där har han inte längre ont, han har inte svårt att andas och han mår nog riktigt, riktigt bra.

Idag så ska det lilla akvariet här hemma säljas, vi har fått pengarna för det, men han som ska ha det kommer och hämtar det idag.
Igår köpte vi en hel massa koraller som vi ska hämta idag hos en kille. Och det ska bli kul, det kommer bli lite mer färg i karet här hemma då.. *trevligt*.
Vi ska även iväg till mekonomen, och vi ska till biltema, och så ska vi handla på ica... Och så ska vi städa av lite här hemma oxå.. så det kommer vara fullt ös... Just ja.. vi ska till reef zone med...

Så jag måste fixa till mej nu.. så jag hoppas att alla får en bra dag, själv har jag en hel del att tänka på...

//Linda... Erik.. du är mitt allt.

Kommentarer
Postat av: Linda

Vad jobbigt gumman..Hur känns det nu? Hoppas du haft en bra helg ändå..Jag finns här om det är nåt, om du vill prata eller så..

2006-11-19 @ 19:32:47
URL: http://lindaz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0