Sitter på Eductus

Jaha.. nu sitter jag här, i teliahuset, har inte direkt mycket att göra, men man kan ju iaf roa sig till viss del med att skriva här, eller försöka lösa en och annan uppgift som man får. Fick ett papper med frågor på, har svarat på det jag kan, men tycker jag inte att jag kan göra.

Har sms:at en del med sambon, och så har jag fåt tips om ett jobb. Benga här, som är min coach, ringde mej igår eftermiddag och tipsade mej. Så jag ska ringa dit idag efter lunch. Handlade om ett långtidsvikariat som CNC-operatör. Passar mej utmärkt alltså. Utbildad och allt. Bara att hoppas att de tycker att jag passar...

Snart ska vi redovisa våran omvärldsanalys, och så ska vi ha personliga samtal. De tycks visst ta en del tid de där. Men det ska nog gå bra. Vet inte om jag får mitt idag eller någon annan dag, eller om jag ens behöver göra nåt sånt. Kanske får börja jobba bums...

Vad händer annars idag då?? Tänkte gå på stan idag efter att jag varit här, är på jakt efter ett par sköna vantar, så jag slipper frysa fingrarna av mej i mina svinkalla fingervantar av fleese. Kan inte påstå att de värmer nåt. Sen så hade Malin G hittat en rysligt snygg och mjuk tröja, så jag funderar på om jag ska köpa en likadan.

Ska även ut och gå med Hamilton idag, men det blir ju först när jag kommer hem.

Ska fika med Linda någon dag också, får se vilken dag det blir, vilken dag det passar och så, jag kan ju alla dagar den här veckan, så vitt jag vet iaf. Men det återstår att se som sagt. Har jag inget att göra ikväll, och jag känner att jag orkar och vill, så kanske man ger sig iväg till Marieberg.

Håller på att bli sjuk nu dessutom, blä vill inte. Har ont i kroppen, är snuvig och har lite halsont... Men jag kör med Echinagard... känner mej iaf lite piggare att att käka sådana. Men jag skulle ha tagit den flytande formen, för den innehåller alkohol.. Då hade man kunnat få kul *asg*.

Ha en bra dag!
//Linda

Kommentarer
Postat av: Linda

men du, jag skickade ett meddelande till dig på msn, du borde få det när du loggar in! och som sagt, tack för idag! :) men jag missade tydligen min buss, hur jag nu kunde göra det..haha brrrr. om vi inte hinner fika så hoppas jag i alla fall att vi ses på lördag!

2006-11-01 @ 22:09:08
URL: http://lindaz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0