Ja se ungdomar

Och då snackar jag inte om nån annan än mej själv.. och möjligen Erik. För så här ligger det till.. Att varje gång vi åker iväg till Reef Zone, så hälsar ägaren på oss, genom att säga: Hej på er ungdomar. Eller liknande... Visserligen trevligt, man känner sig iaf inte lika gammal som de 26 som man är.

Vad har jag annars gjort idag?? Jo, jag skulle hälsa på Linda, men fick SMS av henne i förmiddags, i det stog det att både hon och hennes sambo var sjuka =(. Stackars dem, hoppas de blir friska snart. Vill ju åka dit och dricka kaffe, och träffa goskatten Tussie... Ja, stumpan är ju himla söt, men inte riktigt lika kelig...

Jag var annars på Kharma idag, dvs en frisersalong. Klippte topparna. Vilket var både behövligt och jäkligt skönt. Hon som klippte mej, plattade även håret på mej, så just idag så har jag rakt hår, Vore lite kul att ta kort på sig själv, bara för att det inte ser ut riktigt som det brukar. Får se om Erik ställer upp på att vara fotograf sen.
Jag ska dessutom dit nästa Lördag, då ska botten färgas mörkbrun, sen så ska jag göra slingor, som blir nästan som guldfärgade... Kommer bli så grymt snyggt. Dessutom så skulle hon fixa till mej i håret... Jag kommer ju bli kalassnygg... hoppas jag iaf.

Annars har jag inte gjort så mycket mer än det idag. Men det räckte väl mer än väl. Jo just ja, drog igång en maskin med disk, och så bäddade jag sängen.

Vart väckt av nån som borrade i morse, redan vid 8, lyckligtvis höll de inte på så länge, så jag fick somna om efter en stund. Men det märks ju iaf att man bor granne med en skock pensionärer.... Morgonpigga varelser som är ondskefulla... Eller det sistnämnda hittade jag på, men vissa av dem slåss ju med käpp... Fast inte mig.. än...

Igår mådde jag dåligt. Jag gjorde nåt som jag trodde att jag aldrig skulle göra... Jag hade sex utan att jag egentligen hade någon lust till det.... Jag vet inte vad som hände med mej, varför sa jag inte nej?? Okej, det var med Erik, men ändå.... varför sa jag inte bara nej?? Har aldrig råkat ut för nåt liknande förut... Kom lagom i stämning efter en stund, och då var det ju typ slut... Mycket märkligt var det iaf.
Mer detaljerad vill jag inte vara om mitt eget intimliv.

Snart CSI Miami... ska kolla på det, ha det gott folket!

//Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0