Det hände igen...

Ingen rolig påsk detta... men det blir ju iaf en påsk att minnas... Minst sagt. Skulle ha skrivit om det redan igår, när det hände, men det hann jag inte, hade bråttom redan när vi kom hem, då vi ville vila och sen förbereda oss för att gå till linda och marcus. Men nu var det inte det, de här skulle handla om.
Igår förmiddag, så skulle jag hur som helst åka till mina föräldrar och vara där en stund, tills Erik slutat jobbet, och så skulle jag åka med honom hem.
Men bussfärden dit, vart inte rolig. Den började rätt bra, bussen var skön att sitta i, och jag hittade ett bekvämt ställe att sitta på. Vi kom till yxekorset, från örebro sett, och där skulle bussen svänga in. Men chauffören ser inte att det kommer en mötande bil, han svänger över iaf, och bilen far rätt in i bakänden på bussen... precis framför bakdäcket.
Hände inte mycket med bussen, den fick ju inga större skador, och ingen i bussen skadade sig heller, förutom att vi vart skärrade allihopa. Jag kände att jag inte ville fortsätta bussfärden tillsammans med den chauffören nåt mer, så jag ringde hem, och talade om att vad som hade hänt, och att det kändes himla jobbigt. Mamma kom å hämtade mig där, tur jag har min lilla mamma säger jag bara. Märks att hon jobbar inom vården.
De som åkte i bilen klarade sig, utan att bli fastklämda, eller få några allvarligare skador. Men de fick nog en rejäl wiplash-skada i nacken, för bilen kom ju fort, även om den hann med att bromsa en liten bit, så gick det ju bra fort ändå. Men de klev ur bilen efteråt, och satte sig bak i bagageluckan och väntade på vårdpersonal. De fick åka iväg båda två, men de såg rätt pigga ut, men antagligen chockade, och skakade av det som hände. Och självklart fick de nog en och annan skråma.
En stycken snygg brandman gick och klappade om alla och frågade hur alla mådde. Jag ville snällt berätta att jag skulle åka hem med min mamma, ifall det var bra att veta. Jo, sa han, det är bra att veta, för ibland när personer hamnar i chock, så kan de börja gå iväg själva... utan att kanske riktigt veta vart de ska gå. Efter det kom mamma, och vi åkte in mot stan, stannade till på bolaget där jag skulle handla lite åt Erik. Sen vidare hem.
Där fanns det 3 underbara barn, som var hur glada och goa som helst, och lekte tillsammans. Det var himla kul att se.
Efter en stund kom Linnéa fram och frågade: Men moster, varför har du fått så stor mage för?? Jo, för att det ligger en bebis där inne sa jag. GÖR DET? (frågade hon som bara en 6 åring kan), och satte örat mot magen och skulle lyssna hi hi. Hon hörde självklart ingenting... men moster var hennes favorit sen. Go ungen.
Nathalie ville följa med hem sen, men det gick ju inte, kände mej så dum då, men förklarade för henne att hennes pappa skulle komma snart, och så skulle hon få följa med honom hem... Sen lovade jag att hon skulle få vara hos mej extra många dagar, själv, och då fick jag åka.

Det vart ingen sen natt igår, vi gick hem tidigt, då många där gick hem tidigt, eller skulle vidare ut på krogen och svänga sina lurviga. Jag och Erik kom hem, var hemma innan tolv faktiskt. Sen hade vi mysigt bara vi två.

Idag så blir det nog bara lugnt här hemma, imorgon ska vi till fjugesta, det ska bli trevligt och mysigt tycker jag.
Nu ska jag nog försöka göra lite här hemma, plocka med lite disk och så där, sen börjar det bli dags att väcka Erik, för han sover ännu.

//Linda

Kommentarer
Postat av: Malinbayard

TUR att det gick väl i olyckan!
Läskigt var det dock.
Underbar mor du verkar ha.

2007-04-09 @ 14:24:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0