Ungefär lika kul som förut

Har rätt tråkigt egentligen, vet inte riktigt vad jag ska göra. Eller idag kan jag iaf sysselsätta mej lite, iaf när Erik åkt till jobbet. Han jobbar eftermiddag, så han åker väl vid halv tre tror jag. Jag ska iaf plocka rätt på disk, och har jag lust och ork utöver det, så ska jag ta och rensa ur frysen, för den är ingen rolig syn just för tillfället. Alldeles för mycket is överallt i den.
Ska åka och handla idag oxå, så man har mat att ställa på bordet, det är rätt tomt i kylen nu, så vill vi inte svälta så får vi snällt åka och handla.

Vart så besviken på Erik här om dagen... i fredags.
Vi satt i soffan, eller halvsatt, och så hade jag min ena hand på magen, och så rätt vad det är så känner jag nåt som buffar till på handen. Första sparken jag kände utanpå så att säga. Talade självklart om det för Erik, och trodde han skulle bli glad. Men han ville knappt försöka känna. Han var hur pessimistisk som helst, och gnällde på att han inte visste hur det skulle kännas och så vidare. Jag förklarade för honom hur det skulle kännas och så. Men han var inte speciellt intresserad för det. Men, men, nu har jag iaf testat,  och eftersom intresset inte fanns där, så tänker jag inte säga till när det buffar där inne fler gånger. Blir nog en likadan reaktion som för josef, dvs inte känna på magen alls... Han får väl komma själv å känna när han vill då i så fall. Är trött på att tjata... (ja, jo, jag är egentligen trött på att gnälla med, men jag bara måste få ut det...)
Igår så retades jag lite med Erik och sa: Om jag klappar dej på magen, klappar du mej på magen då???  Men, jag brukar faktiskt klappa dej på magen säger han då... hmmm det har jag då rakt inte märkt, trots att jag försöker komma ihåg när han gjorde det, så kan jag inte minnas det. Hmmmm, antingen inbillar han sig att han gör det, eller så är jag rysligt glömsk...
Som sagt, jag struntar från och med nu i, ifall han tänker känna på några sparkar eller inte, jag ger upp, vill han inte så vill han inte, han vet inte vad han missar. Men jag får ju känna destå mer...

I lördags var jag iväg och fikade med några nätvänner från familjeliv, vi ska ha bebis allihopa, så vi hade en massa att prata om. Tyvärr var det en massa folk där, så kön var inte så kul. Fikat vart inte så långvarit som vi hade önskat heller, just för att man fick köa hur länge som helst... men, men.. kaffet smakade rätt bra, om än väldigt sött.
På kvällen sen så skulle vi till Johan och Karin för en liten spelkväll, och det var himla trevligt. Pratades en massa, och jag drack alldeles för mycket pepsi... och har nu kommit fram till att det inte är nån jättebra dricka för min mage... Men det var himla trevligt att de serverade gurkstavar och morotsstavar istället för chips och dipp. Gott var det iaf.

Nähe... nu ska jag rusta till mej så jag är färdig för att åka när Erik kommer ut ur duschen.

Just ja.. skulle ha åkt å kollat på orkidéer idag, men känner att jag inte orkar... så jag hoppas att Emma, Marita och Marie-Louise fick kul iaf.. och Leo med då =).

Ha de gott
//Linda
lägger in en liten bild på magen =)

Magen i vecka 14+5

Kommentarer
Postat av: svägerskan

trevligt var det, men just inga orkidéer. de hade typ tre arter ....men fann iaf Emma White, vilken jsg var ute efter.

2007-04-23 @ 17:25:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0