Banken Stefan

Stog det på en lapp på kylskåpet fram tills tidigt i eftermiddags. Nu har vi varit där. Vi hade med oss en liten lapp med vad som är nödvändigt att göra under den närmsta framtiden, och så hade vi med oss kontrakt på vad vi köpt huset för, vad vi säljer lägenheten för och så vidare. Vi trodde inte vi skulle få beviljat att ta lån på allt som vi skrivit upp, att det skulle bli för mycket och så. Men vi fick igenom allt. Så nu har vi en slags byggkredit i ett år, och vi betalar ingen ränta på det lånet så länge vi inte använder det... Så under ett bra tag så kommer vi bo relativt billigt. När allt sen är gjort så ska vi höra av oss till mäklaren, och på så vis få huset uppvärderat. Och då får vi in en hel del lån under bottenlånet. Blir nog kalasbra.
Under 30 dagar kvar nu tills vi flyttar, på söndag åker barnen hem, och sen träffar jag nog inte dem på ett tag. Får se hur det blir, om jag ska ha barnen här om två helger sen, då det knappt är några saker här, men har jag dem inte här då, så kommer jag inte heller kunna ha dem gången efter det, och då kommer jag inte få träffa dem på evigheter, vilket känns himla trist. Får se hur jag/vi löser det där. Erik tycks ju inte förstå att man faktiskt saknar sina barn, men det är väl förståerligt, då han aldrig saknar nåt, vare sig saker eller personer. Så jag kan väl inte räkna med att han ska förstå heller.
Precis idag så är det 70 dagar kvar till beräknad förlossning, tiden går rätt fort. Så det blir bebis rätt snart efter vi har flyttat, återstår att se om det blir tidigare, hoppas innerligt att det inte blir en försenad bebis.
Tyckte inte om väderleksrapporten idag, de har lovat värme nu de närmsta dagarna, me NOT like. Blääää, jag kommer ju att försvinna bort. Ska börja semestera på nordpoolen.
Har bakat muffins idag, choklad vart det idag, här om dagen gjorde jag med citronsmak... vi ska väl snart fika lite är det tänkt, får se när vi får dem i säng här.
Vi var uppe tidigt idag, för vi skulle åka iväg till fjugesta rätt tidigt, lämna grejor, åka till banken, tillbaka dit, vi åt lite och strax efter det så var det dags för hemgång.
Var snortrött på vägen hem, tur jag inte kör.... Väl hemma så la jag mig och sov middag, barnen var ute mestadels av den tiden. Sååå skönt det var att sova, jag tvärslocknade. Har vilat nu i några dagar på raken, mitt på dagen, men då har jag inte somnat, och sovit i flera timmar, då har jag snarare halvsovit. Vilket räcker himla bra det med.
Nu vid denna tidiga timme så är jag astrött igen.

Hade folk här, häromdagen. Petra, Katja och Karin var här, vi fikade lite och snackade lite, och hade allmänt trevligt. Erik flydde efter ett tag fältet, han hade svårt att fatta att vi bara kunde sitta å tjattra så länge, utan att tröttna... ha ha ha... Jag tänkte fråga samma konstiga fråga fast om reklam på toaletten, att hur orkar man läsa samma skit om och om igen utan att tröttna på det???

Nähe.. nu ska jag ta fram fika här hemma tänkte jag, känner av lite halsbränna.. inte kul.. vill inte ta snusktabletter, de kräks man ju nästan av... Skulle ju kolla om jag fått nåra mail med...

Ha de gott :-)

Kommentarer
Postat av: svägerskan

Säger bara EN sak till, apropå din halsbränna, NOVALUCOL mint......de smakar som mint godis o verkar på en gång .....de levde jag på i slutet o får även ta dem nu ibland.....kram kram

2007-08-04 @ 16:20:24
Postat av: svägerskan

Säger bara EN sak till, apropå din halsbränna, NOVALUCOL mint......de smakar som mint godis o verkar på en gång .....de levde jag på i slutet o får även ta dem nu ibland.....kram kram

2007-08-04 @ 16:20:36
Postat av: Malinbayard

Skönt att ni har hittat en lösning i "lånedjungeln". Mycket att hålla reda på som sedan påverkar det dagliga livet under en lång tid.
JAG förstår att du saknar dina barn!!!!!!!
Att umgås i ett tomt hus kanske är lite trist, går det inte att fixa att ni är t.ex. hos mormor eller om någon närstående är bortrest och ni kan få "hyra in er" gratis någonstans just den helgen?

2007-08-06 @ 09:28:54
URL: http://malinbayard.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0