Operation Sanering?!

Ja, det kan man ju fundera på om det blir när man väl har flyttat till huset... Nej, nej, det är inga fel på huset, inga skador eller nåt annat tråkigt. Det är bara en liten detalj, som man inte vill utsätta ett litet barn för, och som jag inte vill utsätta någon med allergi för heller, nämligen en helteckningsmatta sen 70-talet. Visst, rengjord ett par gånger, men om den har legat sen dess, så kan den ju inte vara alldeles trevlig. Iaf inte om man kollar på den i microskåp...
Vad skall vi göra åt detta då? Ja, efter mycket dividerande fram och tillbaka, och hit och dit, om vi har råd, vad ska vi ha, hur ska vi ha, vilken färg ska vi ha, vad kostar si, och vad kostar så? Så har vi iaf kommit fram till att det blir renovering av vardagsrummet, som det ser ut nu så blir det renovering av båda vardagsrummen, det finns ju faktiskt två, ett lite mindre och ett jättestort. Vad vi ska ha för golv är oklart, men får Erik bestämma så blir det trägolv, Ek... Som jag kan hålla med om är fint, men mörkt kan jag tänka. Aja, vi får väl försöka komma överens om nåt.

Annars så ska barnen komma idag, sista helgen innan vi flyttar, de blir massa mycket att göra när de har åkt hem sen... Men eftersom de ville hjälpa till att flytta, så får jag väl låta dem hjälpa till, lite i alla fall. Deras kläder måste ju packas ner i kartonger innan de åker, och deras leksaker måste packas ner, dvs det som inte får plats i deras plastbackar med grejor i, så det får de hjälpa till med på söndag, om de vill.

Besynnerligt väder idag, när jag vaknade så var det grådassigt å halvstorm, dagen fortsatte i samma stil, förutom att det vart ännu mera grådassigt å ännu mera storm så vart det även en massa regn oxå. Kul, näe, de tycker jag inte. Å nu när jag tittar ut genom fönstret så ser jag blå himmel, vart kom den ifrån?! Jag som tyckte det var bra väder när det var mulet...

Fy vad tiden går fort ibland, när man tänker efter. 32 fulla veckor idag, så då är man inne i graviditetsvecka 33, märklig räkning men så är det i alla fall. Vilken månad jag är i orkar jag inte svara på, för det beror på vilken månad man ska gå efter, om man ska gå efter den så kallade lunarmånaden eller kalendermånaden.

Idag har vi plockat undan lite här hemma, å nu så känns det mest som att man vill sitta på ett ställe och lata sig lite... men det hinns inte med, måste plocka ordning på bordet här i vardagsrummet, ska även bädda och vika kläder tänkte jag.. Så det är ju en ganska lugn sysselsättning ändå. Ska även fundera på mat, jag är lite sugen på fisk... så om någon har ett gott recept med fisk så får ni gärna dela med er :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0