Ett mirakel

Hittade en sån fin sann historia, som jag ska skriva mer om senare, när jag har lite bättre med tid http://www.alltombarn.se/halsa/mammas-karlek-raddade-dotterns-liv-1.4360?image=0

Nu är jag hemma igen!
Hade taskigt med tid innan, skulle iväg in till stan å handla lite klappar, trodde att jag skulle få bli färdig med det idag, men icke sa nicke. Erik vill ha ett förkläde med camoflage mönster på, har funnits på Verner och Verner. Trodde att den butiken fanns kvar inne i stan (örebro), men nej då, de har sin butik endast ute på Marieberg nu. Attans skit säger jag. Frågade lite försiktigt om han skulle bli jättebesviken om han inte fick ett just sådant förkläde, å det var ju inte bra alls... Så nu måste jag in till marieberg i alla fall. Hade trott att jag skulle slippa det. Vill ju inte gärna släpa dit Theo mitt under julrusningen, vill ju inte utsätta honom för alla hemska bakterier och virus. Han kan ju få RS, å det vill jag inte, för då blir de hemskt sjuka :-(. Min lilla plutt.
Men hittade i alla fall klapp åt min systerdotter, och så hittade jag en annan klapp åt Erik, men han kan ju inte bara få en... Tänkte köpa nåt hudvårdsset till honom först, men det vill han nog inte ha... även om han skulle behöva.

Men angående historien ovan, som jag tyckte var så fin... det var en tanke som slog mig, tänk att man rent instinktivt bara kan göra en sån grej, och tänk att det sedan räddar livet på den lille... Född på tok för tidigt, och jätteliten... vid sådana tillfällen är jag glad för att jag gått tiden ut med mina. Även om jag önskat att mina barn kunde få komma ut i vecka 38, men jag har aldrig fått min vilja igenom där.

Fick ett par kommentarer oxå ja... när Nathalie flyttar hit, blir väl någon gång efter jul, men innan skolan börjar, för hon börjar ju förskolan här...

Imorgon så ska vi iväg till kommunen och ordna så vi får delad vårdnad jag och Erik om Theo. Och så ska vi fastställa faderskapet. Jag och Erik är ju inte gifta, så då måste man gå och skriva på papper om det.

Imorgon kommer det besök vid 17-tiden, tror jag det var.. hmmm, måste nog kolla upp det där.. om det var på fredagen eller lördagen... Minnet är åt skogen tror jag.

Mer då, borde fortsätta fixa lite här hemma, typ städa och sånt där tråkigt. Men vet inte riktigt vad jag ska ta tag i... Vet inte om jag orkar hålla på och slå in paket, även om jag borde. Skulle helst vilja klä granen, men jag kan inte sätta i lamporna, och Erik vill väl vara med och bestämma... Eller rättare sagt Erik kommer bestämma hur granen ska vara klädd... Kartonger som är tomma skulle behöva flyttas ut i garaget, och en massa annat jox skulle oxå behöva flytta ut i förrådet.

Nä, nu ska jag plocka lite... trååååååkigt, men det är härligt när man är klar sen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0