Guld!

Är väl ingen jättesportfåne, men jag försöker hålla koll på vad de svenska hurtbullarna gör iaf. Och Anja vart ju historisk idag, med guld i alla alpina grenar. Bra gjort, med tanke på hennes ålder... Tyvärr kan man ju fundera på vad en annan har åstadkommit så här långt... Inte mycket, men jag har iaf två barn, och det har baske mej inte hon!

Den här helgen har jag bara vilat och latat mej så mycket jag bara kunnat, och gisses vad det har varit välbehövligt. Har mått som en liten prinsessa, inte ont i magen alls, förutom lite nu på kvällen. Men det beror nog kanske på att vi var iväg och handlade, och innan det så tvättade vi, och så tog vi faktiskt en promenad ute i vintersolen. Riktigt skönt var det att gå vid ån här i karlslund.
Har ont i magen nu med, men nu beror det nog på att jag har ätit alldeles för mycket, och så känner jag att jag måste snart gå på toa igen. Hmm trodde man fick trög mage av att vara gravid, men inte jag...

Jag å Erik brottades lite idag.. eller hur man ska formulera det, jag skulle knuffa ner honom i sängen, för att bråka lite med honom, men så tog han tag i mej, så jag hamnade på sängen, och han på mej. Dessvärre la han hela sin tyngt på mej, och mina stackars bröst.. Trodde de skulle gå sönder... AAAAAJJJJ vad ont det gjorde. De är inte känsliga i vanliga fall men nu.. IIIIIIII, men det var ju svårt för honom att veta.

Annars känns det bara bra i bebismagen. Vet inte riktigt när jag ska ringa till MVC.. men skjuter på det in i det längsta... Vet ju inte vad jag ska säga till chefen om att jag behöver ta ledigt... Vill ju hålla det hemligt. Undrar om man kan få till det på en fredag eftermiddag... *funderar*
Och tills dess så måste jag leta på papper om mina tidigare journaler, och så måste jag inhandla emla creme (bedövningscreme), så de kan ta prover på mig. Det är nog det värsta jag vet... huga ligen.
Fast min andra graviditet klarade jag utan att de stack mig alls, och barnet mådde fin fint, å jag med.. så varför ska de hållas med å stickas om de verkligen inte behöver??
Känner jag mig pigg och mår bra så är det väl det som ska räknas, varför skrämma upp någon som är stickrädd så de får högt blodtryck när det inte behövs... Inget man önskar sig under en graviditet... Får väl se hur näsvisa de är där borta :/.

Hmmm, vill så gärna ta reda på vad det är för en som bor där inne, om det är en flicka eller pojke... Men Erik vill inte, han vill ha överraskningen. Och visst, jag skulle kunna ta reda på det själv, men hur lätt är det att hålla hemligt.. Låt säga att det är en liten flicka.. och så vill man handla lite kläder tills hon kommer ut till oss, och tänk om man bara köper det som är i tjejfärger... Liiiite misstänksamt kanske...

Nu ska jag gå på toa (intresseflaggan vajjar i topp), och sen ska jag borsta gaddarna och så är det dags att sova sen. *snark*

//Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0