Han pratade om...

Namn... Erik alltså. Vi låg halva natten i natt, och pratade, mycket och länge. Och nu låter han iaf lite mer lättad, men det är så svårt att få ur saker ur honom. Han tycks tro ibland att jag kan läsa hans tankar. Men tyvärr, jag kan inte se in i hans huvud, även om jag önskat att jag kunnat många, många gånger.
Men hur som helst så låg vi och pratade inatt, klockan vart sen, innan jag somnade, kommer vara trött som en gnu ikväll, men sova kan jag göra en annan dag ;). Vi diskuterade namn iaf, och namnet jag hade på förslag, tyckte han iaf om, fast det var förvisso bara ett tjejnamn, återstår att se om det är en pojke eller flicka som gömmer sig där inne.
Å jag som är så nyfiken, jag hade gärna tagit reda på vad det är för sort den här gången, har ju låtit det vara en överaskning de andra två gångerna, men Erik vill att det ska vara hemligt nu, och jag får väl respektera det, det är ju faktiskt första gången för honom, så det får jag försöka ta helt enkelt.

Idag blir det mycket åka av, hit och dit, fram och tillbaka... Men det blir säkert jättebra, hoppas jag i alla fall. Nu på dagen ska vi iväg till Fjugesta, och äta middag - kålpudding, mums säger jag. Sen när vi har varit där, och haft det mysigt, och ätit så vi nästan spricker, ja då är det dags att bege sig hela vägen till Storå, ska först lämna barnen till deras Farmor, och sen ska jag och Erik åka till Nina. Ska bli trevligt att träffa henne igen. Hon har dessutom fått en liten pluttbebis, som heter Tony, så gissa vem som ska gosa bebis?? Jo, JAG! Fast risken är väl att jag kommer längta efter min egen väldigt mycket. Jag får väl hoppas under de här kommande veckorna att h*n vill stanna kvar där inne, så det inte händer nåt tråkigt. 
Köpte kläder till Ninas bebis, och de är så himla söta, vart sugen på att köpa lika till min egen, men det är ju lite väl tidigt än, eller hur??

Nähe, nu ska jag försöka hitta på nåt, vet inte riktigt vad, men sitter jag kvar så här länge till, så kommer jag bli ännu tröttare.

Ha en riktigt bra dag allihopa!
Och tack för alla snälla och gulliga kommentarer!! Det är verkligen jättekul att läsa dem! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0