Jag trodde hon skulle bli glad..

Morsan alltså, berättade för henne igår att jag är gravid.. jo ni.. jag är gravid. En liten plutt beräknas titta ut i Oktober, så jag har bara gått 4 fulla veckor ännu... så det är lååååång tid kvar.
Från morsan fick jag bara höra om alla problem som kunde uppstå, med nathalie och alexander, om hur de skulle reagera osv, osv... vart inget vidare glad då, hon sa inte ens grattis. Näe.. tacka vet jag svärmor, hon blir minsann varm i hjärtat, för att inte tala om faster, som vart jätteglad.
Erik vet väl inte riktigt, han är fortfarande förvirrad, tänker mycket och så. Och det får jag försöka förstå, det är ju stort för honom, det är ju trots allt första gången för honom. Jag har ju varit med om det här 2 gånger förut, så jag vet ju vad som händer och sker.
Kan gissa att det här är stort för Erik, han fick veta det först av alla för några dagar sen, men eftersom testet visade mycket, mycket svagt, så tordes han väl inte riktigt tro på det. Så han hade inte riktigt tagit det till sig kan man väl säga. Så igår så testade jag mig en gång till, och då var det ett klart plus på testet, och när han fick se det så, vart han skakis, sa han...  Han visste inte om han skulle tordas berätta det för sin mamma, han trodde att man behövde någon läkarutlåtelse, för att se om det var på riktigt, att testet kunde ljuga och så vidare.
Men det blir nog mer påtågligt för honom när det är dags för ultraljud sen, när han får se den lill* sprattla runt där inne. Lika dant så blir det väl lite mer påtagligt när man börjar känna sparkar utanpå magen och så... återstår att se om han törs känna på magen, utan att tro att den ska gå sönder.

Nu ska jag gå och rusta till mig i håret, för snart kommer svärmor, då ska hon, jag och barnen åka till marieberg =). Skoj!!
//Kram från lilla mej

Uppdatering klockan 12:57

Nu är vi hemma igen, nu har vi varit på Marieberg, och det gick faktiskt jättebra. Jag fick tyvärr inte tag i det jag skulle ha, men jag kom på när jag var där att jag kan köpa det så här över nätet istället, nåt som är bättre, så det ska jag göra istället. Ska göra det på en gång faktiskt...
Vart bjuden på fika, som smakade jättebra, och sen när Marita kom hit så fick jag en kram, hon tyckte det var spännande att vi skulle få bebis. Känns bra att få massa stöd iaf från 2 håll, det lär behövas. Återstår att se om mamma blir glad sen...
Men det blir en låååång väntan till hösten.
Men jag har lite ångest för det här med mödravårdscentralen, hade gärna gått till min gamla barnmorska, för hon var den absolut bästa, men hon jobbar ju i Frövi, kan inte gärna åka dit vareviga gång jag ska dit... Hoppas det finns någon vettig på haga... eller vart jag nu får gå... har ingen aning. Det jag är mest orolig för är ju alla prover jag ska ta... hatar att ta prover i armen... jag undrar varför de absolut måste kolla om jag har antikroppar (mot röda hund), när jag redan har tagit samma prov förut, försvinner de efter ett tag eller vad då?? Och måste de nödvändigtvis kolla vad jag har för blodgrupp?? Den lär väl även den vara den samma som den var från början??

Nähe, nog om det för nu..
//Linda

Kommentarer
Postat av: Linda

Har det redan gått 4 veckor?.. Jag har i alla fall vart glad för din skull sedan i tisdags, men det kanske inte räknas.. :)
Synd att föräldrar alltid ska va lite knepiga bara..
Hur som helst, hoppas du får en bra helg! Kram

2007-02-03 @ 13:52:37
URL: http://lindaz.blogg.se
Postat av: svägerskan

karla får du ringa till....eller du kanske redan varit hos ngn?....prata me mma förut o hon verkade superglad över din skull...o jag me....kramar i massor

2007-02-03 @ 15:33:53
Postat av: Malinbayard

Malinbayard säger också GRATTIS OCH LYCKA TILL! Detta är den största gåva ni kan få så förvalta den väl. Mormor kommer säkert på bättre tankar!!!

2007-02-04 @ 00:09:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0