Måste jag?

Åka till jobbet i morgon? Har ingen som helst lust till det. Å nu mår jag illa dessutom, fast jag käkat piller. Å inte känns det lockande att åka till jobbet, och känna sig mer eller mindre säker på att man ska få göra exakt samma sak som man fått göra de senaste månaderna. Näe, fy säger jag bara. Undrar om man kanske mår så här om man har ångest??

Idag har vi varit i Fjugesta, å det var trevligt. tyckte lite synd om Emma, som inte alls såg ut att må så bra. Hon fick Lergigan Comp av mig, en stycken, å den hjälpte nog. Bra det... Fick dricka te till fikat, kaffe kan jag ju inte dricka längre, så om någon vill bjuda mej på fika så får ni se till att ha te hemma, eller så får ni be mig ta med mig =).

Kollade min lönespec för en stund sen... kollade hur mycket pengar jag fick extra för att jobba över... typ 90 kr/timmen får vi för det. Det är ju rätt najs.. men jag vet inte om man blir så taggad på att jobba extra bara för det.

Vi var till Ikea här om dagen, skulle köpa en grej till alexanders säng, för sängbottnen har ju gått sönder, det är ju sån där ribbotten. Men vi glömde mäta hur bred sängen är, så det vart ingen sådan.  Sen var vi lite sugna på en ny persienn till sovrummet, en mörk, men vi glömde mäta fönsterbredden, så det vart ingen sådan heller. Men det vart iaf ny spot till vårat ikeavitrinskåp. Sen vart det ett stålskåp där vi ska ha alla akvariegrejor. Bra grej, med lås och sådant på.

Vi gick förbi barnavdelningen, å Erik kollade skötbord som kan passa. Jag letade efter ett i vettigt pris... som inte skulle kosta skjortan, men han tyckte vi skulle ta det dyraste ha ha. Som visserligen var mest praktiskt, med hylla över och så... å det skulle ju dessutom passa bäst där inne... Å vi har ju inte direkt nåt annat dyrt att lägga pengarna på. Vi har ju redan allt annat.

Nej usch vad jag mår illa... ska gå å borsta tänderna sen ska jag krypa i säng. Hoppas Erik vill komma å ligga bredvid mig en stund.

God kväll på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0