orka detta...

i Flera veckor till, helt säkert... Å fy tusan säger jag bara... Har mått illa som f*n under den här veckan, jobbade i måndags.. sjuk tisdag, onsdag och torsdag. I fredags tyckte jag inte att jag kunde hemma mer, så jag gick till jobbet, det tog en halvtimme, sen fick jag springa på toa och kräkas. Urk..
Erik fick komma å hämta mig.. arbetsledaren fick ju höra att jag varit på toa och kräkts, och han vet inte att jag är med barn, så de skickade hem mig, för han trodde ju jag hade magsjuka ;).
Snälla söta rara Erik var så snäll och komma och hämta mig. Trodde aldrig han skulle göra det. Ringde och väckte honom dessutom, och han åkte typ på en gång... Så gulligt av honom.
Väl hemma så halvsov jag först i soffan en stund, sen så när Erik åkt till jobbet så gick jag och la mig i sängen, och sov några timmar.
Nu är barnen här, jag gör inte så mycket, sitter mest och mår illa.
Just ja, jag ringde MVC förresten, talade om för henne att jag mådde så illa, så att jag inte kunde jobba och så. Hon lät så snäll och rar på nåt vis, som om hon förstog precis hur jag mådde. Hon skulle iaf prata med läkaren som skulle skriva ut några piller till mig, som för hoppningsvis skulle funka bättre än postafen, hon tipsade om den först, men den funkar ju inte. Har testat ett tag nu, och den funkar mot lindrigt illamående, men inte mot det här. Hon skulle prata med doktorn och höra sig för om denna kunde skriva ut Largigan.

På måndag ska jag på intervju som CNC operatör. Och jag vet inte vad jag ska ta mig till, jag vet inte ens vad jag ska säga... Men, men, vi får väl se hur det går. Får se om jag får fortsatt på volvo.. de vill ju så gärna ha mig kvar där.
ja, ja.. får se vad som händer och sker helt enkelt.

Imorgon ska vi till Emma och Fredrik, ber till högre makter om att jag inte ska må så illa då. Så jag iaf kan äta lite smörgåstårta.

Varför ska jag må illa redan nu för, det har jag inte gjort de andra gångerna, iaf inte så här tidigt. Är ju bara i vecka 7 än så länge.. eller 6 fulla veckor är jag precis idag. Ska läsa på om det hela om en liten stund...

Nej, urk säger jag bara, mår inte alls bra :/

Kommentarer
Postat av: svägerskan

åh vad jag tycker synd om dig ......fast lite roligt är det ju att de på jobbet inte vet ngt o att de tror du är magsjuk hihihihi......ses imorgon då *kram*

2007-02-16 @ 18:43:49
Postat av: Linda

Uscha :/ Largigan? Menar du Lergigan? Varför skriver dom ut det? Jag kanske är helt ute o cyklar, men vad jag vet har de inget alls med illamående o göra. ? www.fass.se. Ok kanske något men inte i första fall..? Har du ätit det förut? Har inte jag med o göra men så trött på den bristande "vården" nu som inte verkar ha nån koll!
Hoppas det blir bättre..!

2007-02-17 @ 07:05:27
URL: http://lindaz.blogg.se
Postat av: Malinbayard

Å, din STACKARE!!! En massa hormoner som spökar alltså... Inte alls kul. Skönt att du har träffat på en human barnmorska iallafall, håller tummarna för att du får hjälp mot detta mående.

2007-02-17 @ 19:57:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0