imorgon gäller det

Imorgon är det kalas på listan. Huga, hur ska det gå.. för hoppningsvis går det bra... men det blir mycket folk här i stugan.. eller lägenheten. Det ordvalet är ju lite mer sant.
Syrran kan kanske inte komma, hon ringde mej när jag jobba, å undra vad det var som lät förbannat... tror hon att det är tyst på en montering?? Naiva krake kanske man ska säga då...
Sen började hon snacka om att det skulle vara dåligt väder imorgon... skulle inte förvåna mig om morsan och gunnar ringer i sista stund och säger att de inte kan komma... skulle inte förvåna mig det minsta... Skulle heller inte förvåna mej om det var syrran som sa åt dem att vara hemma, för då skulle de isf få ta hand om Linnea... Men, men, ska inte rita fan på väggen.

Öppnade paket till mig i natt, grrr sexy underkläder fick jag av min älskling. Har ett par på mej nu, men hur de ser ut får inte ni veta.. men de är köpta på snyggunder. Fick ett antal trosor, och så en bh.. som jag har på mej nu, sitter grymt bra...
Nu är det väl bara handbojor med lila fluff som fattas... ha ha ha...

Igår var Linda här, och vi hade jättetrevligt, vi skrattade ungefär hur mycket som helst, diskuterade sex, förlossningar (mina då...), drack kaffe och så fick jag tulpaner. Hon tyckte det passade eftersom det var tulpanens dag igår... visste inte jag.. så jag har födelsedag på tulpanens dag.. Fina var de iaf, lila och söta... Kanske ska säga: vilket söt... *asg*.. Nä, det där var ett internt skämt..

Har jobbat idag, men det gick riktigt tungt idag, varken orkade ville eller nåt annat heller.. men jag fick lite gjort iaf, tur inte chefen var där.. och inte minichefen heller... jamsade mest runt, å snacka med massa andra. Lärde mej en gnutta nytt, börjar bli trött på den station jag står på nu, står ju alltid där själv och pratar aldrig med någon... så vida jag inte själv flyttar på mig själv och tar kontakt med någon annan. Trist.

Har fastnat för en låt förresten: All good things (come to an end)  med Nelly Furtado. En annan favorit är 7 mila kliv.. iaf om man ska sjunga med... det var med nöd å näppe jag kunde hålla truten i morse när de spelade den...

Barnen är här, de leker och har sig på sitt rum, de vill visst bada sen, får se hur det blir med det. Erik har inte kommit hem än, å andra sidan har inte slutat än heller. Han skulle förbi och handla innan han kom hem.

Som jag skrev nyss, att morsan och gunnar säket inte kommer... nä.. de har hört att det ska bli dåligt väder imorgon, med mycket snö osv... så de kommer inte imorgon... nähe.. så nu får jag ringa runt till varenda jäkel och säga åt dem att komma på söndagförmiddag, då jag allra helst hade velat vara själv med min erik... Kul start på mitt 27-åriga liv...bah.

//Linda

Kommentarer
Postat av: Linda

hihi lila fluff..*Asg* O tur de va dina o inte mina förlossningar vi prata om :P Hihi "vilket söt" .. Jadu, jag har nog roligt åt det mesta idag pga sömnbrist, men det är ju bra :)

Hm jadu, vad säger man, släkten är värst? Har också vart med om det, att familjen inte kan komma hit pga "dåligt väder"..Inte för de hjälper dig, men ändå..It sucks.

Hoppas du får det bra i helgen ändå! Hör av dig den sista.. :P KRAM

2007-01-19 @ 18:30:22
URL: http://lindaz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0