Jag har en tjuv i mitt hus

Eller snarare lägenhet, men det passade inte så bra in i rubriken. Har iaf en liten tjuv här, stoppar på sig allt möjligt ner i fickorna, men roligast är det tydligen att ta små grejor från dagis, som sen kommer fram när det är dags att tvätta kläderna. Tröstar mig med att det inte är några speciellt allvarliga saker. Är glad att de inte tar saker från affären, det hade blivit enormt pinsamt.
Idag blir en typiskt lugn dag, har inte gjort nåt alls, vi tänkte åka till Fjugesta först, men där var det ingen hemma, det var iaf ingen som svarade i telefonen, vi tänkte åka dit och lämna lite kartonger som vi packat, men eftersom det inte var nån hemma så lät i bli, barnen tycker ju om att vara där, och det är ju roligare för dem om lasse eller marita eller båda två är hemma. Men vi ska dit på fredag, när vi ändå ska till banken, så det blir nog bra ändå tror jag.

Bebis är en vaken liten filur, så fort jag sitter still så är det liv där inne, sparkar och buffar och knuffar mest hela tiden, funderar på om den kommer ligga utanpå magen någon morgon när jag vaknar.

Nu ska jag försöka göra lite nytta här hemma, blir en kort blogg idag.

Just ja.. tack snälla Emma för den snälla kommentaren, det var precis vad jag behövde höra!!

Kommentarer
Postat av: Malinbayard

Hoppas att "mamma polis" lämnar tillbaka och förklarar "lag och ordning" då!

2007-08-06 @ 09:30:14
URL: http://malinbayard.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0