Såld!!

Äntligen, äntligen, äntligen. Den här lägenhetsförsäljningen har allt satt lite huvudbry på en, trots att man gärna låtit bli att tänka på det... Okej, vi får inte så mycket som vi begärt, och inte vart det någon budgivning heller som vi hade hoppats på, men nu är vi i alla fall av med lägenheten, och det är så himla skönt. Nu ser man ett slut på boendet här, även om det känns lite trist att flytta här ifrån. Men vad ska man göra, måste ju för att få plats. Hade mer än gärna bott kvar här, himla trevligt område är det, med pool och allt. Men, men, allt har ju sina för och nackdelar. Finns ju många fördelar med att bo i hus. Men det finns ju nackdelar med, men det finns det med allt, oavsett om man bor i koja eller slott.

Den här dagen har varit himla trevlig. Den började redan några minuter över midnatt, då jag fick ett sms av Erik, som jag vart så himla glad av. Han skrev:
Hej du. Tänkte bara på en sak... tycker inte alls att du ser ut som en stor klump med din mage... Tycker du fyller ut kläderna riktigt bra... på ett positivt sätt.
Vart så himla glad av de raderna, så det sms:et ska sparas, så jag kan läsa det när man har en dag som är mindre bra.
När Erik väl hade vaknat till liv, så åkte vi ut till Marieberg. Det vart presenter åt Nathalie som fyller år den 14:e, men då är hon inte här, så man får komma och gratta henne den 21. Hon får dubbla kalas kan man säga. Hoppas hon blir glad över sakerna hon får av oss i alla fall, svårt att köpa nåt till henne, då hon inte önskar sig nåt. Men av oss får hon 2 filmer, en ryggsäck, och en liten hårgrej som hon kan färga håret med...
Vad köpte vi mer ute på Marieberg då? Jo, på babyproffsen köpte vi skötbordsunderlägg, och på Ikea köpte vi en spjälsäng och en liten mobil med fiskar att ha ovanför.

Väl hemma igen så åt vi sallad, och så vart det glass till efterrätt, och nu ligger det ruskigt mycket saker framme. Måste försöka plocka undan lite här, men det gör jag snart, Erik ska ju snart åka till jobbet, så efter det kan jag greja ifred.

Imorgon blir det lunch med en kompis, det ska bli trevligt. Måste försöka hinna med att åka till AF och försäkringskassan oxå, blir trist annars, om man inte skulle få några pengar.

Nähe.. godnatt på er!!

Kommentarer
Postat av: Linda

Haha ja något liknande har det väl funnits iaf, vi skulle nog platsa där.

2007-07-13 @ 00:11:52
URL: http://lindaz.blogg.se
Postat av: Anonym

va skoj att inhandla så mycket saker till bebben.....kalas den 21 sa du?.....jag jobbar den helgen....men en liten present ska vi nog hitta till damen *ler*

2007-07-13 @ 08:45:25
Postat av: Malinbayard

Grattis till försäljningen! Skönt när allt ordnar sig.

2007-07-13 @ 23:09:40
URL: http://malinbayard.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0