Äntligen

Så kom den där förbaskade lönen från FK, som jag har väntat. Fattar de inte att man har räkningar som ska betalas, och att man gärna vill planera kommande månad? Nej då.. de fattar nada...
Annars då? Jodå, det knallar på, kan man väl säga. Fredag idag, Torsdag igår, igår var sista dagen på adecco, som innebar fika och utvärdering av tiden vi haft där. Den har väl varit relativt trevlig, även om det har känts rätt meningslöst för en annan, har nyss gjort liknande så bla bla bla bla.. men de tyckte att det var en bra erfarenhet att ha mig där.. hmm varför?? Ingen aning, det lär jag aldrig få veta.
Idag då? Ja, det är visst nån marknad i fjugesta som vi ska åka på, vet inte riktigt vad jag ska kolla på, men det kan ju vara trevligt att gå på marken på sommaren istället för att alltid gå på hösten och frysa halft ihjäl. Vi ska ta med oss några kartonger dit oxå, inte till marknaden utan till fjugesta, ska ställa dem hos svärföräldrarna och sen så blir det marknad. Sambon blir sen hem idag, han ska på intervju för Johnsson metall, CNC operatör. Har önskat honom lycka till, och gett honom precis alla tips och råd jag kan komma på, dvs allt jag har lärt mig genom åren. Får väl se hur det går. Han har varit borta på intervju lite mer än en timme nu, så vi får se hur det artar sig.
Imorgon lördag, så ska det städas här hemma, inför måndagen. Svärföräldrarna ska komma hit å hjälpa till, men jag vet inte vad de ska hjälpa till med riktigt... det var visst finliret.. jaha.. det var ju bra... de får väl putsa fönster då, för allt annat lär jag ha hunnit med att göra innan morgondagen. Badrummen vill jag inte städa för noga, göra det på söndag kväll eller på måndag på dagen, så att de är alldeles nyputsade och glänsande rena. Ingen idé att göra det nu, då hinner det ju bli kalkavlagringar överallt i alla fall.
Shoppade lite på ikea igår, en ny hel hallmatta vart det, en ny tvålpump till lilla toaletten och en fiskmatta till toaletten. Just ja, det vart en rund blå till lilla toaletten med. Passade bättre än fjärilen.
Här om dagen hade jag även panikvisning för en pensionär av lägenheten.. Herre jösses vad jag fick flå. Fick ligga i som en mindre tok. Hade en halvtimme på mig att plocka undan det som låg i barnens rum, dvs grejor som skulle ner i en kartong, in i förrådet, röja av från diskbänken, torka av så det vart snyggt. Torka av borden, dvs vardagsrummet, köket och balkongen. Bäddade sängen, vattnade blommorna och sopade lite. Fällde ner toasitsarna så att det såg prydligare ut, och det ända jag inte hann med att göra var att gå ut med soporna, men de lyckades jag gömma i förrådet. Men jag fick mycket beröm för lägenheten, att den var jättefin, att det var fint kök och att den var välvårdad.. hmpf.. de har inte sett alla skavanker som jag har sett... men, men, det är ju inte mitt problem. Gubben hade med sig sin dotter, hon var härifrån Örebro och han gubben var ifrån Stockholm.. han hade visst nyss blivit änka, och ville bo närmare familjen.
Igår på Ikea hittade vi billiga sänger, som vi var lite inne på att köpa till ungarnas rum. Det var extrapris på dem till den sista augusti, och jag vet att de skulle passa Nathalie bra. Frågan är bara hur de passar där det är snedtag.. Men nathalie har ju en högre säng hemma hos sin pappa, och ovanför är det snedtak och det funkar alldeles utmärkt, men det örat vill visst inte erik lyssna riktigt på. Mycket som inte passar han vill jag lova. Men det är bra med snedtak, då kanske de låter bli att busa för mycket i sängen, och att hoppa i sängen, det skulle ju jag vara tacksam för.. Men Erik ser inte samma saker som jag ser, han har en förmåga att vilja se nackdelar i allt. Sen kan jag tjata och tycka som jag vill, och han säger att jag ska säga vad jag tycker, men vaddå? Varför?? Det spelar ju ingen större roll, han får ju som han vill ändå. Så jag har gett upp det. Ska jag ha nåt som jag vill ha så köper jag det utan att fråga honom..
Var hos barnmorskan förra veckan, allt var bara bra. Föräldragrupp var vi på igår, och det var rätt trevligt, Erik var nervös helt i onödan... Det var ju bara lite presentation och så var det en sjukgymnast där som berättade lite om alla ställen man som gravid normalt får ont i. Att smärtan dessutom är normal och inte farlig. Dvs ligamentssmärtor.
Vad ska jag göra nu då? Tror bestämt jag har glömt att bädda idag, hmm inte bra alls. Aja, gör som jag oftast gör.. skyller på graviditetshormoner :-)

Kommentarer
Postat av: Malinbayard

Jag sov under snedtak i nästan 19 år, hoppade aldrig i sängen! *fniss*
Hoppas att det går bra för din sambo på intervjun!
Om du inte hittar städuppgifter till dina svärföräldrar kan du alltid skicka dem till Bayards! Jag städade i onsdags, det märktes inte i dag... *suckar över damm, hundhår och grus*

2007-06-29 @ 15:40:40
URL: http://malinbayard.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0