Tvättdag

Jaha..
Tiden den bara går, å jag är dålig på att uppdatera...Ni får skälla på mig. Men jag har inte vetat vad jag ska skriva, så då kanske det är lika bra att man låter bli?!
I torsdags var i alla fall mäklaren här, tog en del kort, skrev en beskrivning av lägenheten. Han skulle fixa det på datorn i början på den kommande veckan, så vi får se när han hör av sig. Under veckan som kommer så blir det väl visning med kan jag tänka mig.
Innan mäklaren var här så städade jag två dagar i sträck, hu vad jag låg i. Men allt vart färdigt. På torsdagen så hade jag fönstren ute på altanen kvar, men då var jag tvungen att ha erik till hjälp, orkar inte lyfta med dem själv. Kom iaf fram till att jag på nåt mirakulöst vis har lärt mig att putsa fönster, och att det allra lättaste sättet att torka torrt med är med vanligt hushållspapper.
Men mäklaren tyckte iaf bra om våran lägenhet, och han tyckte den var snygg å prydlig... tro f*n det när jag hade legat i som en mindre dåre för att städa. Men fint vart det, å jag vart rätt förvånad över mig själv. Städade ur ungarnas rum, damsög, torkade golven, dammade, storstädade toaletterna bland annat.

I Torsdags kväll så lyckades vi även få ur en fisk ur akvariet, som inte har varit så önskad på sista tiden. Den har käkat på koraller, vilket vi inte alls tyckte om. Vi har försökte fånga den ett flertal gånger, men så äntligen i torsdags så lyckades vi. Våra fiskar är vana vid att få mat 3 gånger om dagen, vilket är normalt för ett saltvattensakvarie. Men i torsdags så fick de ingen mat, förutom på kvällen, men då laddade vi rejält med artemia och lite annan mix, som vi gjort själva. Men istället för att ha ut det över hela akvariet, så fick det vara kvar i håven. Vi har en del tama fiskar, så de simmar in i håven och äter där, men den lilla kejsaren, som varit dum mot våra koraller, tordes inte riktigt... förens nu, när den vart så frestad av all god mat som låg där i... Han simmade in, och vi fångade honom med hoven. Åkte sen iväg med den till reef zone, lämnade tillbaka den, fick typ 120 kr för den, köpte oss en ny fisk, ännu en kirurg. Som bara blir finare och finare för varje dag som går. Stor är den med. Så med alla kirurger som vi har nu, så är det mer eller mindre ett måste att uppgradera vårat akvarium. Så gissningsvis så blir det ett större kar när vi flyttar... den som lever får se...

Idag så har vi sovit länge, i alla fall jag, vaknade redan klockan 9, pratade med erik, men så somnade vi om båda två och vaknade inte förens kvart över tolv. Himla skönt var det. Efter det så käkade vi sen frukost, jag bokade tvättid, vi åkte ut till biltema och köpte nya bromsbelägg till främre bromsarna på bilen, då våran bil är allmänt osäker för tillfället. Vibrerar i hela bilen så fort man bromsar... så den är väl mer eller mindre livsfarlig att åka med. Vi pantade även våran gamla back med glasflaskor, som vi köpte nån gång i julas, och äntligen har vi kunnat panta våra petflaskor med. Vi har varit ut till Ica Kvantum flera gånger, första gången vi var där, så kom vi för sent, så det var stängt, en annan gång när vi kom dit så var automaten trasig, men nu äntligen så fungerade det. Så nu är det gjort

Igår var vi ut till marieberg, vi vaknade rätt tidigt, å hade väl egentligen inget speciellt att göra, så vi åkte ut till marieberg, gick runt å kollade lite, åt på mc donald's, träffade på syrran å hennes bihang plus kompis. Som frågade hur många barn jag egentligen skulle ha... hade jag, så skulle jag ha svarat med nåt syrligt, men i dagens läge så har man tydligen många barn om man har 3...  Aja.. hon kan väl kolla på sin egen familj... men hennes mamma har väl en hel hoper ungar.. tycker hon ska hålla truten... *morr*.

Idag så var vi onyttiga igen, käkade pizza, stenugnsbakad, från en pizzeria som ligger här på väster. Inte världens godaste, käkade på ett annat ställe som med har stenugn, och där är det godare.

Nähe.. ska snart ut i tvättstugan igen.
Hoppas alla haft en trevlig helg, för det har jag haft.

Kommentarer
Postat av: Malinbayard

Å, talang att putsa fönster. Wow!*Malin vill också ha*
Har hört talas om att TIDNINGSPAPPER ska vara så bra... Jag får det inte fint hur jag än försöker. Skyller på allt för gamla fönster!
Hur många barn man vill ha bestämmer man själv. *sådetså*

2007-06-19 @ 10:50:11
URL: http://malinbayard.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0