Det är vår!!

Å det är så himla härligt. Bara älskar denna tid (när det är fint väder vill säga), när man kan gå ut å inte ha någon jacka, när man kan sitta i solen å mysa utan att varken svettas eller frysa ihjäl. Nackelen med dessa dagar är alla miljoners fjortisar som vimlar runt på stan... vad tusan, har de ingen skola att sköta??
Är ju arbetslös nu mera, fick inte vara kvar på volvo... aja.. kan vara skönt att vila med... i ärlighetens namn. Men nu måste jag ju istället gå på arbetsförmedlingens oerhört givande möten och kallelser... Åh, vad jag ser fram emot det..*näe*.
Idag vart en riktig flängdag, men den vart bra iaf. Men den har gått bra fort. Testade Erik lite idag, får återkomma om de ;). Gick upp nångång vid 9:30, var trött som en gammal gnu, ville inget annat än gömma mej å fortsätta sova. Men tvingade mej upp, åt en tallrik fil, som för övrigt var det ända jag fick i mej... hade lite sylt på, för att få i mig lite socker, så kanske energin skulle hitta ut i blodomloppet. Kom iväg med en buss, skulle lämna kläder tillbaka till uniflex, så nu har de fått dem.. ena t-shirten hittade jag inte, skyllde på att den var trasig... Kastar nog den när jag hittar den.
Kom sen på att jag skulle behöva klippa mej, så jag åker till Kharma frisersalong, å bokar en tid. Åker hem för att äta en macka, åker tillbaka till Kharma för att klippa mej, å hon är även vänlig å plattade mitt hår... vart himla bra. Å efter det så bar det iväg till centrum, möta Linda, ta en fika på Wasa, himla mysigt var det. Vi kollade även lite affärer, å jag shoppade en varsin pyjamas åt barnen. Behövdes verkligen.
Hos frissan köpte jag förresten schampo, balsam och hårinpackning. Måste försöka "laga" mitt hår, som är så frissigt, å så risigt...torrt är det... Men gjorde en hårinpackning idag när jag duschade, å nu är jag inte platt i håret längre. Men det är stor skillnad på hårprodukt från frissan och från vanliga ica...
Hur som helst när vi gick på stan, så ringde Erik, jag ville bara se om han skulle ringa. Skrev nämligen ingen lapp om att jag inte var hemma, å eventuellt vad jag gjorde... ville bara veta om han skulle bry sig om att ringa... Fast nu i efterhand så kan jag ju tänka att hade han inte ringt så hade jag säkert blivit lite grinig... å det hade varit en bra grogrund till bråk. Men han ringde, å var jättego i telefon. Märks att mina hormonbestyr börjar lugna ner sig. Är inte alls lika hispig som förut. Himla skönt det. Man kanske kan funka någorlunda normalt...
Fixade mat idag, det gjorde vi tillsammans... Men den vart en liten besvikelse för min del.. vi hade köpt färdigmarinerat kött... sånt som bara legat i grillkrydda... det gör jag aldrig mer om säger jag bara... Smakar ju bara som insaltat kött.. blääää. Men Erik tyckte det var gott... Jag fick iaf i mig lite mat, å drack därefter en massa juice, å tog mitt vitaminpiller och en lergigan comp. Testade idag att vara en dag utan dem, skulle se om jag kunde klara av det... men näe... tror inte jag är helt redo för det än.

Väl hemma från stan så sov jag middag, när jag kom hem hade jag nämligen hiskerligt ont i huvudet, drack vatten i mängder för jag tänkte det skulle försvinna. Men icke.. tog ett par panodil, å la mej.. somnade och sov alldeles för länge. Erik ville vara snäll å lät mej sova... men det var ju inte bra, middagen vart sen, å allt resulterade i att jag inte är det minsta trött, så här klockan 00:45. Men det var ju iaf en god tanke.

Nyss städade jag undan i köket, plockade ur diskmaskin, plockade i nytt, diskade det som inte skulle stå där i, torkade av spisen å diskbänken, å bordet i vardagsrummet... å nu bloggar jag.. har sms:at lite med Erik... tänderna är redan borstade.. men ska nog dricka mjölk... tror jag har en liten minikalv där inne i magen... Min gosbebbe :).

Om de e fint väder imorgon, så ska jag nog ta med mej Erik ut på en promenad... man kanske ska testa de där stavarna nån gång... jag borde ju försöka få upp kondisen lite, så man orkar vad som komma skall. För tillfället känner jag mej lika tränad som en död flodhäst. Lika lönnfet som Obelix...stor häck, stor mage... näe.. fy... när folk ser mej på stan, så tror de då rakt inte att de e nån bebbe i magen, snarare att jag äter för mycket :/. Tur att jag vet sanningen då =).

Nähe.. nu får det vara bra..
//Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0