Huva huva...

Vilken dag... Nathalie är inte alls på sitt allra gulligaste humör, blääää rent ut sagt. Men här hemma har det städats iaf, inte för att det ser seciellt snyggt ut, ungarnas rum är ju konstant stökigt... Måste investera i lite "ordningsmöbler" nån dag.
I Torsdags så var vi ner till Reef Zone, när jag kommit hem från jobbet. Det var ju rea på koraller och sånt.. så det vart lite shoppande där. Vart lite olika skivanemoner, och så vart det lite knappar oxå... gröna å bruna är de. Sen så vart det faktiskt en livs levande anemon med. Det läskiga med den är att den flyttar ju runt, så den sitter ju inte kvar där vi satte den från början... Hoppas att den trivs bra där den satt sig nu iaf. Två av våra clowner är redan där och gnider sig mot den... Men de har väl inte riktigt förstått att de ska vara där båda två... får se om poletten trillar ner på dem :P.
Hmmm borde flytta tillbaka vardagsrumsbordet till mattan, försökte mej på att damsuga mattan, vilket var rätt hopplöst att försöka lyckas med. Damsugaren suger värdelöst... Eller varför inte säga att den inte suger alls. Törs lova att den suger sämre än en vettex-trasa. Så nästa månads mest spännande inköp lär nog bli en ny damsugare, för hoppningsvis en bra sort, som inte låter mer än vad den gör nytta.
Erik är inne i duschen, hade velat gå in dit jag med, innan Emma & Co kommer, men det får jag nog vackert hoppa över... blääää.
Igår var jag iväg och bowlade, gick inget bra, fick inte ha det klotet som min handled kräver av mig, så jag gissar att jag snart kommer ha fasligt ont i handleden. Har ju ordentliga problem med den... Började redan på den tiden jag spelade volleyboll. Vart så irriterad på en jobbarkompis som tyckte att hon skulle ha det klotet precis hela tiden. Till sist satt hon och höll i klotet, precis hela tiden, så att ingen annan kunde låna det... "Nä, det är mitt" sa hon... jo jo... Nä.. roligare har man nog när man går ut med sina egna polare. Tur att de flesta andra var riktigt trevliga. Den andra uniflexaren, som jobbar på min avdelning, en kille.. har  rysligt fina ögon kom jag fram till igår... Usch, fult av mig att titta lite i smyg.
Sängen vart sen igår kväll, var visserligen hemma vid halv tio, men då käkade vi räkor jag å erik... med lite tillbehör. Jag körde med avocado, å baguett, erik körde bara det sistnämnda.
 Ont i bebismagen har jag med.. tog Reliv för ett tag sen, får se om det ger med sig snart... å de ska fikas idag.. tur att jag är så sötsugen... slutar nog med att jag äter en blodapelsin istället... Nähe.. ska plocka undan det sista i köket...

//Linda ( vecka 10 nu)

Kommentarer
Postat av: svägerskan

tack för senast *ler*....

2007-03-10 @ 15:51:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0