Knepigt

Känner mej lite märklig, vet inte hur... känner mej bara allmänt konstig. Å så trivs jag alldeles utmärkt med att bara få vara själv, ligga på soffan å göra absolut ingenting. Möjligen glo på tv, o surfa på nätet. Problemet är väl att det inte finns nå kul å surfa på till sist. Familjeliv och lunarstorm, ja, där sitter jag nästan jämt. Händer att jag kollar in här ibland med, men inte så ofta...
Har fått för mig att jag känner ena kanten på livmodern redan nu, men tycker det är tidigt... å andra sidan kanske det går fortare, det är ju faktiskt 3:e gången... Känner ju igen hur det känns.. hi hi.. måste låta erik känna sen gissar jag =).
Annars är jag i vecka 8+4 idag, har varit hos doktorn oxå, och så har jag ringt lite telefonsamtal.
Doktorn sjukskrev mej fram till på torsdag, då ska jag börja jobba halvtid. Gå mellan 12-16. Min ända fundering är hur det blir på fredagar då.. då slutar vi ju 13:30... känns ju inte så speciellt givande att åka dit för 1½ timme. Måste höra mej för om det helt enkelt. Mår ju oftast mest illa på eftermiddagarna, så jag kanske får tala om för chefen att jag inte kan jobba på eftermiddagarna.. får se hur det blir.
Erik är på intervju, på atlas, han skulle vara där klockan ett, men har inte kommit hem ännu, fast klockan är tio över tre... man kan ju fundera på vad det är de gör.
Fick svar angående min intervju på robustus, jag fick inte jobbet, det var någon annan som var mer lämpad för jobbet än mig... å jag tror inte att det jobbet hade passat mej helt å hållet heller, så jag surar inte över det. Dessutom hade jag fått ta med mej matlåda vareviga dag, eftersom de inte har någon form av restaurang där...

Ny armatur till akvariet har kommit upp för ett par dagar sen, vart riktigt snyggt ljus, fast alla koraller trivs inte, men det gör de nog när de vant sig med det nya ljuset. Det ända jag saknar är nog det dära solskimret som man fick med MH-lamporna. Men man kan inte få allt här i världen.

Känner mej lite hungrig, men jag har ingen aning om vad jag ska ta och äta, hade ju varit trevligt att äta tillsammans med Erik. Undrar förresten hur han ska orka jobba i natt. Han har ju inte sovit speciellt mycket idag, får se om han vill sova nåt när han kommer hem, men det är ju upp till honom.

Nä, nu är det dags för ett anti må illa piller... känner att jag är på väg att börja må illa igen.. urk, vill inte.

På lördag hoppas jag att jag är någorlunda pigg, då kommer Emma å fredrik å Leo hit, ska fika lite å så ska de fira Eriks födelsedag, han fyller ju den 15:e mars. Sen efter det ska vi åka in till Linde, där ska vi gratta Emil, som fyller år på söndagen den 10:e mars.

Nähe.. dags att försöka peta i sig nåt att äta, sen hoppas jag att tvättmaskinen blir färdig snart, håller på att tvätta min vinterjacka som var hemskt skitig. Hoppas den blir ordentligt ren nu.

Mmm, blir spännande att se hur det går att jobba.. har varit skönt och välbehövligt att få vara hemma. Men samtidigt så har det väl varit lite tomt å så att inte jobba.

Tiden går fort har jag kommit på.. eller det har jag väl egentligen vetat länge, men nu är det inte lång tid kvar tills det är dags att besöka barnmorskan för inskrivning för första gången. Får se vad Erik tycker om det...

Nä.. äta var det.. annars händer det väl en olycka...

//Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0