Shoppat

Jaha... nu är allt mycket bättre. Vi har pratat, eller jag har väl skrivit av mig, å gnällt färdigt för ett tag, nånstans måste man ju få gnälla med... eller?? Och av någon märklig anledning så är man så himla bra på att belysa en partners dåliga sidor, varför är man det? Varför kan man inte belysa de allra bästa sidorna?
Visst, han har aldrig sagt att han älskar mig, men det har en hel massa förklarliga orsker, som hände honom tidigare i livet. Han har blivit känslomässigt misshandlad kan man säga. Och inte av familj och släkt då, så ingen får tro det. Men man kan enkelt säga att alla människor är inte så snälla och vänliga som man från början kan få sken av.
Och Erik säger ju att han faktiskt tycker om mig, han tycker om mig för den jag är. Men han har svårt att säga ordet älskar. Och jag tänker inte pressa honom, eller stressa honom. Det här berättade han för mig redan tidigt, innan vi blivit tillsammans. Och eftersom jag gick med på det då, så ser jag ingen anledning att tvivla nu. Men ibland så känns allt hopplöst. Klart man kan sakna att höra de där tre magiska orden. Men när han säger att han tycker om mig, så vet jag att det betyder mycket för honom att säga det, och då betyder det mycket för mig med.
Han gör så mycket för mig, han betyder så mycket för mig. Han ställer upp för mig, och gör små enkla saker för mig. Han tar till och med hand om mig när han ser att jag mår dåligt. Han låter mig få sova middag fast vi har barnen här (det var ingen självklarhet när jag var sambo med barnens pappa). Han diskar och städar, han kan även ta hand om tvätten.... han är helt enkelt ingen "momas boy".  Nä, nog om det va?!

Shopping idag var det. Vi åkte till Marieberg, kollade runt, Erik hittade ett par jeans, å de sitter jättesnyggt... å så hittade jag en t-shirt som jag tyckte passade honom, så den fick följa med. Det vart även kallingar åt honom, snygga sådana ;). Köpte även present åt Tony, Niinas lille söta bebis... hoppas det passar bra ;).
Imorgon ska han få det, för vi ska iväg på dop, ska bli himla trevligt. Alltid trevligt att träffa Niina (Jo, hon stavar faktiskt med 2 i:n).
Å mer shopping vart det efter det.. fast det var av det dyrare slaget... huga... men det var ju behövligt... det vart en tv, en damsugare och ett hemmabiopaket. Erik leker med de nya leksakerna för tillfället.

Jag är hungrig, så det kommer snart lite mat... pizza... ska bli gott.

Just ja.. vi var på inskrivning idag med... rätt trevligt. Jag överträffade mig själv, stick i fingret utan bedövning, och jag stog på mig över att jag inte ville ta de andra proverna nu... de får ta allt sen, i slutet av graviditeten... får försöka att klara mig igenom det... *hatar*. Har verkligen fobi för stick... larvigt?? Ja, kanske.. men då får jag vara larvig. Men allt lät bra... det blir ultraljud sen, om massa veckor... mellan vecka 18 och 20... först då får man veta om det är fler än 1 bebis i magen.. å jag hoppas verkligen att det bara är 1... Men järnvärdet var bra.. 137, och blodtrycket var bra det med.. urinprovet var okej det med... så det var inget att oroa sig för.

Nähe.. nu är det snart dags för mat, jag är hungrig som en varg.. så maten kommer smaka grymt bra. Hoppas de e nå bra på tv med. Ska surfa in en sväng på familjeliv nu...

//Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0