Hjärnsläpp

Har jag haft idag. Skulle få hjälp med att skriva bättre CV och personliga brev av Linda, en kompis. Hon är bra på det, har läst hennes ansökningshandlingar, och jag tycker att de är riktigt bra. (Bra har jag visst bevis för också, eftersom hon fått erbjudanden om flera stycken jobb). Så jag tänkte att hon kunde hjälpa mig då. Vilket hon gjorde, snäll som hon är. Fick kaffe och fika också, med service dessutom. Kände mig bortskämd när jag kunde sitta kvar i soffan och vänta på kaffet, istället för att gå och hämta det själv. Det är lite lyx! Men för att återgå till ansökningshandlingar, så fick vi det gjort. Har lite kvar på mitt CV, som ska fyllas i. Men eftersom jag har total hjärnsläpp idag så gick det inte så bra att fylla i som jag skulle hemma hos Linda. Varför jag har hjärnsläpp? Här följer det: Jag pratade om att jag köpt ny cykel, på cykelringen. Men att jag från början tänkt att köpa cykel från biltema. Vad säger jag? Jo: Från början tänkte jag köpa en sån där IKEA cykel... Jo jo.. en sån ja... Läste även ett exempel på personligt brev... Minns inte vad den korrekta meningen var, men jag läste: Jag ser ut som en kyckling... hrm.. ja, det låter ju ju relevant och bra att man ser ut så när man ska söka jobb. Möjligen kan det vara till nytta om man ska jobba på en hönsgård...
Men jag kom både dit och hem... På vägen dit (när jag skulle byta buss) så höll jag på att frysa ihjäl, dessutom var bussen sen. På vägen hem läste jag fel på nätet, så det tog 20 minuter innan bussen kom, även den var försenad med 5 minuter. Iaf enligt min klocka, på mobilen.
Hem kom jag, men Theo sov inte. Det hade jag iofs inte trott heller. Men han somnade sen i min säng, bredvid mig. Lilla mammgrisen.
På lördag ska vi ha kräftskiva. Linda ska komma, det ska bli trevligt. Får se om Emma och Fredrik kommer, Emma är ledig fram tills fredag, sen jobbar hon i helgen, men jag vet inte hur. Hoppas allt kommer att gå bra i alla fall.

Jag är bra på att uppdatera min blogg på kvällarna, så nu mera slutar mina bloggar alltid med God natt, eller nåt i den stilen.

Förresten, Tack Malin B för den snälla kommentaren om utséendet på min blogg!!!

Kommentarer
Postat av: Malin B

Inte alltid lätt med hjärnsläpp. ;)

Men det brukar ordna upp sig, det är bara en tidsfråga. Lång tid eller kort tid...

2008-08-28 @ 15:03:57
URL: http://malinbayard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0