10 unika besökare

Hade jag på förra blogginlägget, enligt statistiksidan. Man kan ju bli chockad för mindre ha ha. Men 10 stycken.. ptja, det är väl inte så illa. Några vet jag i alla fall är återkommande läsare, och det är trevligt tycker jag.
Igår när jag skrivit bloggen så tog jag ett bad med Theo, och efter det så kände jag mig lite gladare i alla fall. Theo tyckte då rakt inte att vi skulle plaska i vattnet, nä, han skulle ligga på min mage och mysa. Han låg säkert så där en halvtimme. Så mysigt så var det. Bäst att passa på, snart är han så stor så han tycker att mamma är en idiot på två ben.
Har min stora son här idag, Alexander. Så han växer den gossen. Kul när han är här, vi har haft det rätt mysigt på kvällen. Kollade på tv och kramades allihopa. Erik är på julfest, och där kan han ju vara... hoppas han äter så han mår illa. Men så säger jag bara för att jag inte har någon julfest att gå på. Det har jag nog aldrig haft. När jag jobbade på volvo så fick jag ingen inbjudan, vet inte om det bara gällde mig, eller om det var samma lika för alla poolare.

Mysigt har det i alla fall blivit här hemma nu, vi, eller rättare sagt Erik har satt upp julbelysning ute. Så fint så. Köpte istappar på rusta, i plast med en blå diod i, lyser jättesnyggt på våran trapp nu, där de hänger. Fast vi har mer belysning kvar, som ska upp. Runt garageporten ska det lysa också. Tror det finns någon till lampslinga, som ska upp någonstans. Fast jag vet inte riktigt vart.

Jag har suttit och kollat på idol, och så här på rak arm så tycker jag att Alice och Kevin ska gå vidare. Robin var inte alls bra idag. Nähe, nu ska jag söka det där jobbet på Claes Olsson tänkte jag, läste och tyckte att det passade mig perfekt. Ska kolla så allt ser bra ut med CV och sånt där tjosan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0