Snart nytt år

Det är kort tid mellan festligheterna så här års. Det gör inget tycker jag i och för sig. För på vintern så är det inte så många som fyller år, så det blir inte mycket till grattande i november och december. Just de månader som man skulle behöva ett kalas eller två för att få upp den mörka vinterstämningen utan snö. Visserligen så var det väl en hel del snö ute ett tag denna vinter, men som vanligt så försvinner den.
Igår så var vi iväg och lämnade stora barnen, vilket gick jättebra. Efter det så var vi förbi och köpte en vagn till theo. Genom blocket. En Emmaljunga Scooter för 1200. De kostar det dubbla i butik. När det var klart så åkte vi till marieberg där Erik fyndande en mycket snygg rock. 1295 kostade den från början, men det var 50% rabatt på den. Dessutom hade han fått pengar från sin farmor i julklapp, och så bestämde han sig för att de pengarna skulle gå till just det. Till det så fick det bli en sjal/halsduk också. För i bara rocken så såg han väldigt grå och tråkig ut. Fast det ska väl inte jag säga så mycket om. Jag har en mörkgrå kappa och har antingen en brun sjal eller svart sjal på mig till den. Skulle gärna ha nåt med mera färg i, så jag köpte en halsduk förut, men den var ju på tok för lång, så det ser inte helt ok ut att gå runt med den.
Idag så har vi inte gjort så mycket faktiskt. Promenerat runt en sväng med Theo vilket var trevligt. Theo somnade i vagnen. Han låg på sin fårskinnsfäll och hade en dubbelvikt fleesefilt över sig. På sig så hade han vanliga kläder, overall och raggsockor + mössa. Vantar? Nej det behövdes inte under filten. Hopplöst att få honom att ha kvar vantarna på sig, om man sätter på några, han tar av dem rätt fort och kastar bort dem.
Vi gick förbi konsum och handlade. Vart kronfågels färdigkryddade paket med kyckling. Till det serverads ris och mycket onyttig bearnaisesås. Men gott var det i alla fall. Men det fattades en god sallad till. Jag köpte sådan här cous cous, för det ska jag testa någon dag  har jag tänkt. Vad jag ska ha det till vet jag inte riktigt... men nåt med sås har jag bestämt i alla fall, för i grund och botten så kommer det ju från kärnan på vetet.

Nu ska jag kolla på tv med Erik och mysa lite!

God Natt på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0