Lite tråkigt...

Även om jag blir skittrött att ha alla mina barn här, att de tar på krafterna och man vet inte åt vilket håll man ska vända sig ibland. När de börjar bråka som mest. När det känns som man ska få ett vansinnesutbrott vilken sekund som helst. Men nu ska de snart åka till sin pappa. De åker dit imorgon. Vi skjutar dem till Linde, sen kommer han dit och hämtar dem. Och det känns så himla trist att de redan ska åka. 2 veckor har gått så himla fort. Samtidigt så känns det ju skönt att få lite som semester, för 1 barn är ju ingenting. Iaf inte när man har haft 3 ett tag. Men Theo kommer få det trist. Han är helt stormförtjust i sin bror. Han blir alldeles till sig när han leker med honom. Det är så kul att se.

Vart så glad idag när jag loggade in på min blogg och såg mina kommentarer. 3 stycken. Det händer inte så ofta att man får det. Och jag blir så glad varje gång jag får en kommentar. Men nu hade jag fått 3 som sagt, och det kändes nästan som en lyx.

Hittade Natacha Peyres (stavas det så???) blogg... ingen hyperintressant blogg kanske,men lite kul att hitta kändisar som bloggar. Okej, jag är säkert sist i världen med att leta efter det, men vaddå.. jag är inte helt med i nya världen :-D.

Igår var vi och kollade i en saltvattensaffär som inte har öppnat ännu...den öppnar med lite tur till hösten. Men vi var där å kollade på koraller och diskuterade om att köpa att filter som de köpt. Ett så kallat zeovitfilter. Det säger inte er ett dugg... men det handlar om att få ner näringsvärdena i ett saltvattensakvarium. Jag tror det räcker med att jag säger så faktiskt. De hade iaf köpt sånt filter, men det visade sig att det inte var tillräckligt stort för deras jättebalja som de har. Så vi skulle få köpa det för ett billigt pris. Och det var ett riktigt bra filter... Vi hade från början tänt att köpa ett nytt, av modell snikvariant. Inget fel med det, förrens man kommer hem med det och börjar sakna vissa finesser. Men nu fick vi ett bra filter för 300 kr mer än vad det nya snikfilter skulle kosta.
På onsdag drar vi till Göteborg, det ska bli såååå härligt. Men det känns konstigt att lämna ifrån sig Theo, han som har värsta separationsångesten just nu. Känner att jag kanske inte borde göra så mot honom nu, men jag trodde inte det skulle bli så här illa just nu... Men jag tror inte han får någon knasig skada av att vara ifrån mig en dag. För det är just mig han är mest fäst vid. Det är bara jag som gäller. Och jag har tänkt många, många gånger att det är skitjobbigt att han bara är med mig hela tiden. Att det är jag som ska bära, söva, byta, mata osv osv. Men snart vänder det, det gör det med alla barn, det kommer en ålder då det bara är pappa som gäller. De vill inte göra nåt med mamma. Så jag försöker tänka att jag får mitt lilla fria sen. När Erik kommer känna sig som en klätterställning.

Nähe, ska ta och fixa till mig och Theo, sen så blir det nog en cykeltur. För jag har fått tag på cykelstol till Theo och så köpte vi hjälm åt honom. Med eldflammor på.. han ser såååå coool ut. Och cykla tycker han för övrigt är riktigt trevligt!!
Nu får det räcka för idag.
Ha en bra dag!!

Kommentarer
Postat av: Malin B

Cykla ÄR trevligt! =)

Undrar varför inte jag gjorde det så mycket när jag bara hade ett barn?

Kommentarer ÄR kul, få respons på det man skriver.

Utbrott får man nog i alla hem... Hostar lite

2008-07-19 @ 17:28:32
URL: http://malinbayard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0