Pics och snuskvarning...

Idag har jag egentligen inget speciellt att skriva.. Förutom om snuskvarningen då.
Jag rensade avloppet igår, till badkaret. För vattnet hade nämligen en förmåga att bilda en mindre pool mitt på golvet. Inte kul att tassa rakt in i när man har duschat. Så varje gång man har duschat så får man krypa ner på alla fyra med en golvskrapa... eller en fönsterskrapa, som vi använder. Ja, hur som helst så kom jag på att jag skulle rensa avloppet innan jag tog en dusch. Och under silen så sitter det ju en kåpa, kom på att man kunde ta bort den med. Vilket jag gjorde. Där gömde sig en hårboll modell superäcklig och stor. 1x1 dm. Tog kort på den när jag lagt den i en påse.
Den som inte vill se får scrolla förbi nu:-)

hårboll, modell äcklig

Annars så har jag tagit lite fina bilder, bland annat på min stora kille här hemma. Dvs Alexander, som är 5 år. Vad tiden går... och vad han växer... han växer som ogräs. Man kan tro att de är jämngamla, han och Nathalie, för de är nästan lika långa.




Och lite höstbilder kan jag bjuda på också... fast de togs för ett tag sen, nu har nästan alla löven trillat ner.






För att övergå till nåt helt annat så kan vi ta renovering. Vi vill ju renovera, helst hela övervåningen, men tyvärr kostar det ju en jädra massa pengar. Iaf när det är ett badrum inräknat i det. Vad vi har räknat på så skulle det väl gå lös på minst 60000 kr. Kul, nej... Men det är smällar man får ta när man bor i hus, tyvärr... det är lite baksidan med det hela.
Men inget är bestämt ännu, så vi får se hur det blir i slutändan.. men jag skulle vilja ha en sån här pryl... risken är att jag aldrig skulle gå ut därifrån...



Snart ska vi göra oss i ordning för att bege oss till Lindesberg, hem till mina föräldrar, Alex ska hem till sin pappa, och så ska vi äta våfflor hemma hos mamma. Ska bli gott.
Nu ska jag göra det som jag allra oftast gör här vid datorn, spelar travian :-)

Kommentarer
Postat av: M a l i n B.

Urk vilken påse! ;)

Ser ut som du varit ute med hunden. ;)

Söta barn har du minsann!

Renoveringsdrömmar har jag också men de lär stanna just vid drömmar ett bra tag till...

2008-10-12 @ 21:34:07
URL: http://malinbayard.blogg.se/
Postat av: Katja

uäääk! Vilken hårboll.. hehe, inte kul vad som kan dölja sig i ens badrum ;-)

En sån där "duch" har min kusin, rätt trevligt att basta ångbastu i.

2008-10-13 @ 08:25:58
URL: http://pavargataistan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0