Grattis mamma 60 år

Idag fyller lilla mamma 60 år. Tänk vad tiden går. Svårt att tro att hon är "så gammal". Vet inte om 60 är gammalt, men hon ser i alla fall inte ut att vara i den åldern. På Lördag är det fest hos dem. Eller inte fest som att supa skallen i bitar, utan äta lite mat och på sin höjd dricka en lättcider.
Men det är lite käppar i hjulet. Theo har något som är ruskigt likt vattenkoppor. Vill inte, hade ju velat firat mamma. Typiskt. Jag har kanske inte varit den som dragit mest jämnt med min mamma alla gånger. Men mamma är alltid mamma, oavsett vad.
Ska ringa till bvc imorgon tänkte jag, och höra vad de säger. Men det vore ju för jäkligt om han fått det. Visst, det är väl jättebra att han får det när han är så liten, då lider han inte så mycket av det. I alla fall inte vad som märks på honom. Han leker precis som vanligt, bryr sig inte det minsta om de prickar som han har.
När jag hade vattenkoppor när jag var liten, var väl ca 5 år eller något åt det hållet. Då var min låtsaspappa Gunnar hos oss. Mamma trodde att han hade haft vattenkoppor, men det hade han inte haft. Gunnar vart sjuk, väldigt sjuk. Han var sängliggande i 5 veckor. Hög feber fick han också. Theo hade ju feber här om dagen, men det var bara i några timmar. Han fick alvedon då, men när den hade försvunnit ur kroppen så kom inte febern tillbaka heller.
Nu börjar snart bolibompa, Nathalie vaktar tv:n redan. Så att hon ska vara säker på att inte missa en sekund.
Har pratat med kompis M idag. Det var trevligt. Bra att prata med någon som förstår och är villig att lyssna. Känns lättare i hjärtegropen nu. Vad det gäller tänker jag inte ta upp här.
Nähe.. nu ska jag hitta på nåt, vet inte vad. Funderar på att ge Theo ett bad. Dags för det.

Kommentarer
Postat av: Ellie

Heej. har du kollat med Bvc ang eventuella vattenkoppor? tråkigt om det nu är så och din mamma fyller mitt i också.

Sköt om er ..

2008-09-18 @ 12:03:40
URL: http://nonnoss.blogg.se/
Postat av: Malin B

Hur gick det, är det vattenkoppor?

Visst är det så, en mamma ÄR en mamma. Grattis till henne!

2008-09-19 @ 11:45:07
URL: http://malinbayard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0