intervju och ikea

Blir mycket ikea nu, men man kan ju bli tokig för mindre. Skulle dit och köpa en förlängning till grinden. Här om dagen hade de flera stycken, men nu är de slut. Och grindarna är slut de också, så jag fattar inte riktigt vart förlängningspaketen tagit vägen. Har folk köpt förlängningar bara för att eller? De skulle visst få in fler på fredag eller lördag. Vill ha upp grinden nu, så lillplutten inte kan rymma upp för trappen. Intervjun gick i alla fall bra. Om det ska bli kul eller ej vet jag inte. Men hon som intervjuade var himla trevlig, lätt att prata med. Var nervös som tusan innan, men när jag väl kom dit så la det sig. Pluggat företag var ju meningslöst, de frågade ändå inte vad jag visste om företaget. Får väl se om jag får jobb eller ej.. vore ju bra med ett jobb, men samtidigt så vet jag inte om vare sig jag eller theo är helt redo för det. Men å andra sidan kan jag tänka att det är bra om han får vara med sin pappa med. Men jag kommer sakna honom som tusan. Han är ju min lilla bebis. På ikea så fick jag med mig en sänghimmel till Nathalie, hon fattade nog inte riktigt vad den var till för, men det gör hon så fort jag fått upp den där den ska sitta. Då kommer det bli jättebra. Ska se om man på något sätt kan byta tyg på den, för i så fall så ska det bli rosa tyg på den... Som den prinsessa hon är. Vi var in på K-rauta idag och köpte ett paket golv. Som räcker för att lägga golv på våran lilla toalett. Den toan är skamfläcken i detta hus. Men så fort vi fått ordning på den, så kommer det bli kalasfint. Sen är det väl övervåningen som inte är jordens finaste, men där behöver man inte byta golv i något utav rummen. Bara hallen. Ska man sen göra nåt åt badrummet så måste vi göra om golvet där med. Tänk om man bara kunde knäppa med fingrarna så var allt färdigt? Eller vinna en miljon på lotto och ringa någon och bara säga FIXA! Men turen är inte med oss.. vi spelar på lotto, har vunnit, men inga mängder alls.

Kommentarer
Postat av: svägerskan

skoj att få ordning på toan där nere....det är ju den alla gäster använder ....emma kanske är mest flitig på den ....hihihi

2008-09-09 @ 23:52:18
Postat av: Malin B

Kommer du på något bra "penningtips" får du gärna tipsa. ;)

2008-09-10 @ 08:07:39
URL: http://malinbayard.blogg.se/
Postat av: Katja

2008-09-10 @ 09:01:12
URL: http://pavargataistan.blogg.se/
Postat av: Katja

oj då.. råkade skicka ett tomt inlägg (jag=teknisk idiot ;-))

vad kul att göra om hemma! vilket ikeagolv blev det? själv är jag helt kär i de svarta och vita plattorna de har på ikea som man kan tex göra ett svartvit-rutigt golv med.. skulle gärna ha sånt i hallen och köket men det blir ju en slant. Så det blir nog inget med det.

Kommer du på nåt bra sätt att bli rik fort som attan, som inte är ansträngande får du gärna dela med dig :-D

Inte läst så mycket på sistonde, blir inte av när jag jobbar.. men snygg design du har på bloggen nu!

2008-09-10 @ 09:04:24
URL: http://pavargataistan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0