Härliga väder!!

Vad det är härligt när våren kommer så här med värmande sol, blommor som tittar fram, och viljan att påta i rabatter. Barnen tar fram bollar, hopprep och tjatar om studsmattan. 
Har för övrigt jobbat idag, från 8:30 till 16:30, utan rast... Men istället så har jag fått lunch, som bestod av fisk (torsk) men på menyn stog det lax. Hur kan lax vara vit, funderade jag. Till det så fick vi potatissallad, kokt potatis och potatisgratäng och lite grönsaker. En salig blandning av potatisen, jag vet. 
Mellanmål vart grillad korv, för när vi krattade idag så vart det ju massa löv och grenar som vi kunde elda upp i eldstaden som finns på gården. Sen fanns det lite vedträn också, så det ordnades så vi kunde grilla korv till mellanmål. Efter det så var vi inne och pysslade och spelade lite spel och sånt där. 
Ska jobba imorgon med, åka till lek och buslandet i örebro, det blir nog trevligt. För den som undrar vad det är, så är det en lekplats på 7000 kvm för både stora och små, dessutom är den inomhus och har öppet alla dagar på året mellan 10-20. Återkommer med en resention imorgon. Tänk att man kan få göra sådana här utflykter med jobbet :-). 

Theo har varit till bvc idag, fått spruta, sa inte ett ljud. Men han har gått ner i vikt :-(. Men det beror på att han har varit sjuk så mycket nu under senaste tiden, och det har varit svårt att få i honom ordentligt med mat. Men nu når han över 80 cm i alla fall. 

Nu ska jag hinna med och gå på toa, när Erik kommer hem är det dags för mat (han är iväg och handlar). Ha de gott!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0