Inte lätt...

Att ha ont i halsen... tänkte att det kunde ge sig snart... men nej då. Det gör fortfarande ont. Och har jag det samma som Erik, så kan jag räkna med att jag har ont om en vecka också. Låter hemskt kul... Lustigt, det gör ont att svälja saliv, men att svälja vatten, mjölk eller annan dryck går jättebra, det går även bra att äta mat, men matlusten är inte den bästa. Skulle kunna överleva på mjölk för tillfället. Tur att inte Anna Skipper ser mig, då hade hon väl gått i taket - hon förkastar ju mjölkprodukter för de som hon "hjälper". 

Barnen sover, Nathalie har gjort läxan dessutom, och sover för övrigt nu hon också. Jag ska duscha innan jag går och lägger mig, så jag ser fräsch ut imorgon på jobbet. 

Har setat och pysslat lite med min blogg idag, bland annat har jag lagt in en länk (som hamnade på fel ställe) till bloggportalen, jag har lagt till en annan rss bild, men den gamla finns fortfarande kvar. Nu önskar jag bara att blogg.se kunde fixa så att man kan automatpinga, hur jobbigt är det inte att behöva gå in på X antal olika sajter för att "pinga" sin blogg. Iofs så gör det inget att jag har 5 läsare på en dag, men någon gång vore det ju lite kul att se en ökning. Bara för att se om dessa "bloggboostare" fungerar. 

Hoppas att alla har haft en härlig dag i solen, för det har jag haft!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0