Nästan som sommaren

I alla fall när man tittar lite på håll. Man blir åtminstone glad, men denna värme har gjort att blommorna har kommit fort. Här blommar till exempelvis vitsipporna, fast blåsipporna nyss slagit ut. På våran gräsmatta så växer det scilla överallt, inte så många blåa, men massor av gula. En och annan pärlhyacint har tittat upp, och det är knopp i påskliljorna. 
Ikväll blir det en myskväll vid tv:n. Theo ska det bytas blöja på, Nathalie ska upp och lägga sig strax, hon ska bara duscha först. Så mycket som hon har studsat runt idag så behöver hon det. 

Jag och Erik hade som plan att kolla på beck ikväll, men återstår att se hur pigg jag är, jag känner mig redan trött nämligen. 

En annan trevlig sak var att grillsäsongen invigdes för våran del idag, skulle ta kort när jag var grillmästare, men det vart inte så, så nåt bildbevis vart det inte på det. Men jag lovar, maten smakade förträffligt, även om köttet vart lite klent. Förra sommaren så marinerade vi köttet med grillolja som det var chilismak på, men jag hittade ingen sådan på ica, så nu vart det bara vanlig original, och den är det ju inte så där väldigt mycket drag i. 

Jag och Theo sov middag tillsammans idag, vi sov i säkert 3 timmar, vad konstigt det kändes när man kom upp sen och det redan var eftermiddag... Nu är det kväll och jag är redan trött, trots att jag sov middag. Kanske beror på det på att Theo har börjat väcka mig klockan 6:15 varje morgon, och skriker då efter välling. Jag försöker övertala honom till att man inte dricker välling då, utan sover i några timmar till (helst), men vi är inte riktigt på samma bana där, han och jag. 

Kommentarer
Postat av: Nikita

tänkte bara tipsa om två tävlingar på min blogg, delta gärna.

du hittar länkar i vänsterspalten.



ha en bra kväll.

2009-04-12 @ 19:57:57
URL: http://nikital.blogg.se/
Postat av: Anonym

hej, tänk om våren kunde sätta fart på allvar även uppe i norr....



Iaf, angående ögonop. Jag var närsynt på båda ögonen men även översynt på det ena.

Ingreppet tog 5 minuter och jag såg klockrent 30 min efteråt. en del får jätteont, så jag fick med mig voltaren-suppar, voltaren droppar och citodon men jag kände absolut ingenting. inte ett enda obehag.

24000 gick kalaset på....

2009-04-14 @ 18:17:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0