Samhället runt, på cykel

Tänk att det ska vara så svårt att få tag på rätt folk jämt. Hopplöst, mer eller mindre. Idag skulle jag ha tag på rektorn, hon skulle nämligen skriva på timrapporter som jag hade. Åkte först till lekebergsskolan, nähe, då fick jag höra att hon var på tulpanen på tisdagar. Jasså, jaha, då tar jag vägen förbi kommunen, för jag skulle fixa med kontonummer - trodde jag. Fick vänta en god stund på att få komma till rätt ställe, bara för att höra att jag inte behövde anmäla något kontonummer. Nähe, tack för det, det kunde du väl ha sagt till hon som ringde dig från receptionen. 
Vidare där till tulpanen då, så satt INTE rektorn på sitt rum, utan jag fick gå runt och leta efter henne. Efter en stund hittar jag henne. Därefter hem, puta lite, och sen gå och hämta Nathalie på skolan, dvs Tulpanen, och sen hem igen. Väl här hemma så har jag gungat fart åt Theo som ville gunga. 
När barnen inte varit hemma under dagen så passade jag på att ringa försäkringskassan, jag hade nummer 174 i turordningen... De kunde väl spela lite musik under tiden som man väntar, istället är det så när som tyst, förutom en röst som talar om vilken plats man har i turodrningen typ var 20:e sekund eller nåt. 


Kollade lite på hockeyn igår, ännu en back skadad, denna gång vart det allvarligt. In med Doglas Murray tycker jag, som så många andra svenskar. Men vad tycker förbundskaptenen? Nej, han är inte aktuell för tillfället... Idiot... Ska vi ha någon chans under resten av VM så måste vi ha någon som vågar trycka till. 
Och denna svensk som vart så allvarligt skadad, vad fick han som tacklade? Inte något straff alls... vart så förbannad... Vad jag vet så får man inte tackla i ryggen... livsfarligt. 

Nähe, nu ska jag gå ut och leka i sandlådan, snart blir det mat och vid 5-tiden ska vi på utvecklingssamtal för Theo. 

Hoppas att DU haft en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Kristin

Ett tips om man vill ha tag i FK utan att behöva sitta i kö så ska man ringa på helgen eller under kvällstid.

2009-04-28 @ 21:25:11
URL: http://krajstajn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0