Dagstripp

Hem till mormor och morfar gick jättebra. Alla var tysta och lugna i bilen. Väl framme så bestämde sig de stora barnen för att vara ute och leka, sen gick de till sin kompis Lina. Och där stannade de under hela tiden som vi var där. Så mormor och morfar fick inte träffa dem så mycket ändå... Theo gick så klart inte till någon kompis, men han tog några promenader med morfar, kramades med mormor, åt en hel massa blåbär. De som vart kvar fick vi med oss hem. Nathalie fick med sig en massa plommon hem, så hon får ta med sig några till skolan imorgon. 
Tog såklart en massa kort, men orkar faktiskt inte lägga in korten nu. Sitter och väntar på att en sak ska bli klar på facebook... snacka om att datorn styr mitt liv... 
Erik ligger och halvsover i soffan, och jag borde gå och lägga mig, imorgon är det som sagt dagis och skola som gäller, och då måste man ju gå upp tidigt också. Kul, nej... får se när Theo tycker att jag ska kliva upp imorgon, idag fick jag ju ingen som helst sovmorgon... suck och stön. Trodde jag skulle få det eftersom han inte somnade förrens vid nio igår... Ack så jag bedrog mig. 
Nä, dags att krypa till kojs!
Gonatt alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0