Myrinvation

Men lyckligtvis så håller sig de små hemska jävlarna utomhus... De vart sura på mig idag. Jag började rensa bland plattorna. De har nämligen varit igenväxta fram tills nu... Mer eller mindre i alla fall. Och som vanligt bland plattor så finns det ju myror. Detta myrbo var gigantiskt. Jag kom åt deras mest värdefulla juvel, äggen. Och jäklar så arga de vart på mig. De nöp mig, eller vad de nu gjorde. Jag har ingen aning... Men ont så in i helvete gjorde det. Har fått höra sen barnsben och svarta myror är snälla, men det här måste ha varit en mördarvariant. Jag plundrade ett och annat pissmyrebo oxå, och de vart så klart inte heller så lyckliga... Men fint blir det, när det är klart. 

Just ja.. vet ni vad? Jag ska gästblogga... i en blogg som är rätt stor, i mina ögon i alla fall. Jag ska försöka få ihop ett inlägg under veckan, håll tummarna för att det blir bra, är ni snälla. 

Just nu har vi en rörmokare här, lär inte bli billigt, han har pysslat här snart en timme... har för mig att rörmokare brukar ha gulliga timpriser... Men vad gör man inte för att få allt inkopplat som det ska? Känns ju nästan som ett måste. Så nu ska väl toaletten vara bruklig, men handfatet har ingen ledning ut... än.. så än kan man väl inte tvätta händerna... men snart så :). 

Nu ska jag vakta min son, som hittar på bus med rörmokarens saker... rörmokaren är för övrigt ruskigt snygg... men säg det inte till nån :D.

Kommentarer
Postat av: Ellie

Rörmockare är alltid snygga, man kan undra varför alla dessa snygga karlar utbildar sig till just Rörmockare....:)

2009-08-04 @ 13:03:19
URL: http://palandetutanfor.blogg.se/
Postat av: Vigdis

Go kväll!

Jo det var en liknande sida jag var inne på och hittade en gratismall =)

Jag ska kolla lite mer sen i morgon kanske när jag är gladare och se om jag kan klura ut nåt vettigt ;)

Annars får jag väl nöja mig med min snabbdesign :p

2009-08-04 @ 23:15:38
URL: http://nyandning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0