Nervöst

Imorgon börjar Theo på sin nya förskola... lite nervös är man allt, men jag är säker på att allt kommer att bli jättebra. Denna förskola har väldigt många fördelar, som passar Theo väldigt bra. Det man är mest nervös över är ju det här med att lämna, tänk om han är ledsen och gråter massor efter mamma... Inte för att jag kommer behöva lämna honom där ensam första dagen. Men tankarna går ju till hur bra det var på hans förra dagis, där gick han alltid rakt in och satte sig i frökens knä och läste en bok. Det som lockade honom att följa med hem, var att han skulle cykla :). 

Nu sover han sedan länge, och han har klättrat massor idag på lek och buslandet. Även vi vuxna har lekt, kommer med all säkerhet ha träningsvärk imorgon. Men kul har man. Det roliga är att det är gratis inträde för vuxna, undrar om de tror att de vuxna inte leker... Nä, det kanske de inte gör om det är flera barn som är tillsammans med varandra. Då kan man ju som vuxen sitta på ett ställe och dricka kaffe och ha med sig sin laptop och surfa gratis. 

Idag åt vi Tacogratäng till middag, och jag vart ruskigt mätt... men gott var det... Det tyckte Theo med, och han somnade som en klubbad säl i sin säng strax efteråt. 

Tyvärr så glömde jag som vanligt kameran hemma, så några bilder från lek och buslandet har jag inte, men dit åker vi fler gånger, Theo tyckte det var riktigt kul att få klättra runt bland alla kätterställningar med mjuka mattor och långa rutchkanor... Fast jag undrar om man kan göra nåt för att inte bli så statisk...

Nähe, nu är det nog dags att börja tänka på sängen, man bör väl försöka vara någorlunda pigg när man går till dagis imorgon. Eller cyklar, det återstår att se...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0