Nu är det klippt

Theos hår alltså. Farmor och farfar var snälla och betalade det, så nu ser Theo så söt och fin ut så. Fast jag tycker om hans rufsiga lite långa hår också. Nu ligger han och sover sen några timmar. Han ville ligga och mysa med mig en stund innan han somnade, och så skulle vi pussas och kramas och till sist så skulle jag bädda ner honom. Fast i min säng. Han såg så bedjande ut i blicken  när han pekade på min säng, så jag hade inte hjärta att säga nej... Jag är nog en vekling till mamma egentligen...

Nu på kvällen har vi kollat på friidrott, intressant, om man är sportintresserad, vilket jag faktiskt är, i alla fall när det är just det - friidrott. Denna dag har annars varit ganska lugn. Förutom att grannen kan ha lite märklig musiksmak. Från att lyssna på skrikhårdrock på hög volym, när vi skulle sova middag till att lyssna på lugnt och vackert pianospel en liten stund senare. Men på tal om att han spelade musik så gjorde det mig inte så mycket, hörde ju inte hela, fick ju lyssna på det som trängde igenom stängda fönster och väggar. Theo somnade fort, och det var ju huvudsaken. 

Imorgon ska Nathalie ta kort i skolan, blir kul att se på resultatet sen. Ska se vad jag ska sätta på henne för kläder imorgon, något fint ska det väl bli i alla fall. Får väl anpassa det lite efter vädret. 

Nähe, nu ska jag faktiskt gå upp och duscha av mig, sen så ska jag gå och lägga mig i min sköna säng. 

Hoppas att ni haft en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0