Theos Dagis

Tänk att jag aldrig lyckas lära mig att kalla dagis för förskola... Det ligger inte så rätt i munnen av någon anledning. Jag vet mycket väl att det heter förskola och inte lekis... Men dagis är lättare att säga. 
Theo trivs mycket bra på sitt dagis, och har hittat sin plats väldigt fort. Så fort vi kommer dit så går han iväg och leker. Han har inte tid att säga hej då till mig. Han går till sandlådan och gräver, eller leker med en traktor. När man kommer och ska hämta honom får man nästan dra honom därifrån, han vill inte alls gå hem. Men det är väl klart, de har ju massor med roliga saker där, klart man inte vill gå därifrån då efter 3 timmar. Tror att det skulle passa honom allra bäst att få vara där 5 timmar om dagen, men nu har de ju gjort om systemet så nu får man inte välja att ha det så längre. 
Så här ser Theos dagis ut:
Förskolan Växthuset Berga i Fjugesta


Nu ska jag ge mig ut i köket och ta hand om lite disk, vi har fuskat lite med det de sensaste dagarna. 

Kan även meddela att allt med csn nu är fixat, behöver inte fixa in flera papper. Nu måste jag bara krångla lite med sj och skaffa mig ett tillfälligt studentkort, för annars lär jag inte få åka på studentbiljett till Östersund. Men det ska nog inte vara några problem. Ska ringa och be om intyg från CSN också, har begärt det från skolan... Men jag tänkte att jag skulle gardera mig och ha från båda, så att de inte kan säga nåt... 

Provade en god glass idag:

2285
Riktigt, riktigt god!! 

Kommentarer
Postat av: Mattias

Skönt att det fungerar bra med dagis. Det gör det för oss också med Max och igår fick jag jaga rejält för att få med honom hem.



Tack för fina kommentaren till Olivia också!

2009-08-21 @ 08:16:48
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Julia-Mamma till Melina

Föredrar dagis också :-) krångligt med förskola för det känns så stort haha

2009-08-21 @ 09:55:37
URL: http://mammakiznic.blogg.se/
Postat av: Milla

Ja, det smakar riktigt fint :)



Jag äter ju inte potatis själv, men brukar ibland göra en 'fejk' potatissallad. Då blandar jag creme fraiche med lite majonäs och smaksätter med vad jag är sugen på förtillfället! :)

2009-08-21 @ 10:55:16
URL: http://www.metrobloggen.se/millasmat

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0