VM har börjat!

Kul, nu lär det bli friidrott för hela slanten, hela dagarna i ca 9 dagar framöver. 
Jag pratade med arbetsförmedlingen igår, och de tyckte inte att jag skulle behöva komma in på någon praktikplats, eftersom jag snart börjar plugga. Så nu kan jag inrikta mig på att söka jobb... hur många jag nu kommer att söka, när jag snart ska börja plugga.

Strax ska jag gå ut i garagerummet och göra i ordning. Har en ullmatta där ute som är lite fläckig, ska försöka skrubba bort fläckarna, och bädda lite där ute, för det står nämligen en säng där ute också.  Tyvärr så finns det ju inget golv där ute, ligger bara tjocka spånskivor där. Inte vi som valt, men den dag vi får pengar så ska vi lägga in ett golv där, men det lär väl dröja ett tag, tyvärr. 

Theo väckte mig klockan 7 i morse. Och vid 3 i natt... suck... är rätt trött nu... Erik sov till 10 i förmiddags, men han var å andra sidan vaken rätt länge och kokade kräftor, eller rättare sagt kokade om dem. 
Ikväll ska vi ha kräftskiva, så egentligen har jag att pyssla med hela dagen. Ska städa av på lilla toaletten så att den är ren och fräsh. Inte för att den är speciellt lortig, men det ser väl bättre ut om den är riktigt ren. Ska även tända lite ljus så att det luktar gott där inne sen. 

Nähe, nu ska jag sätta igång med dagens sysslor!


Kommentarer
Postat av: Kisse

Tack för ditt svar på bloggen, misstänkte att det skulle vara så... orden får helt enkelt sitta där tills det blir dags att tapetsera om ;)

2009-08-15 @ 11:18:58
URL: http://kissegirl.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0