Fullt upp!

Det är galet vad mycket jag haft att göra de senaste dagarna. Så mycket att jag knappt haft tid för att sitta här. Knappt haft tid för skolan heller, fast den borde vara prio 1. Men inte så att det är någon fara på taket. Har fått hoppa in och jobbat lite. Torsdag och fredag förra veckan, och imorgon ska jag jobba igen, börjar klockan 6... ska öppna nämligen. Kul? Nja, inte så kanske, kommer känna mig som en död sill när jag kommer hem imorgon. Då blir det nog lite middagsvila för min del, annars så avlider jag nog.
Idag har julskinkan åkt in i ugnen, och fått sin klädnad, så nu är den klar, nu ska vi bara hitta plats åt den någonstans i kylskåpet, och det är lättare sagt än gjort. Jag förstår inte det där riktigt, att man alltid har för litet kylskåp. Det finns aldrig några mellanting i kylskåp, antingen är det knökfullt, eller så ekar det tomt.
Ska försöka göra klar en uppgift idag, i anatomin, den ska vara inne den 22/12, men jag vet inte om jag hinner klart allt nu ikväll, beror väl på vad jag lockas mest till. Göra skolarbete eller kolla på tv? Jag borde ju dras mer till att göra klart skolarbetet. Gissar nämligen att den jag vikarierar för inte tänker åka och jobba de två sista dagarna på jobbet sitt, utan det får jag göra, och då lär jag ju vara ganska död efter de dagarna.
Köpte hårfärg idag, som jag ska försöka få till också, hoppas jag lyckas, går det åt skogen får jag väl färga håret svart?!
Nähe, det är väl dags att jag börjar med det jag skulle förta mig med, bäst att passa på medans den lilla saken ligger i badet... Han ska snart sova iofs.
Ha en fin dag!!

Kommentarer
Postat av: Victoria

2009-12-20 @ 19:13:15
URL: http://nineintheafternoon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0