Trevlig dag

Trodde det skulle bli en superjobbig dag idag, men så vart det faktiskt inte. Vi har haft en trevligt dag faktiskt. Sov lite middag med Theo. Och efter det så var det dags att fixa käk. Det vart något så kulinariskt som makaroner och falukorv. Strax efter middagen så gick vi på avslutning på nying och scout. På det sistnämnda tror jag N får börja när hon fyller 9, vilket är till sommaren. Trevlig avslutning var det i alla fall. Kaffe och kaka, och så lite lekar. Theo hade jättekul, eftersom där finns leksaker som passar för barn i alla åldrar. Vi lekte bland annat så ska det låta, tyvärr förlorade vårat lag, men de andra vann mest på tur.  Förra året var jag faktiskt med och vann, och då hade vi dessutom ett lag på 3! Det var då jag fick förfrågan om att gå med i kören. Efter fika och lek så fick barnen ansiktsmålning, till och med Theo hade målning, Nathalie var en fladdermus. Theo var en katt med rosa nos och svarta morrhår.
När vi kom hem igen vart det mest lugnt, skrubba färg från ansiktet, gos och mys i soffan. Till sist välling, tandborstning. Sagoläsning för N.
Nu är det kväll, och imorgon så ska jag sjunga. Blir nog bra. Får ju fika efteråt, aldrig fel ;). Vart inget bakande idag, ska försöka ta tag i det imorgon, har köpt alla ingredienser, så att jag kan komma igång. Saffransbullar och pepparkakor ska jag i alla fall göra.
Dessutom ska här julstädas. Köpte dessutom hyacinter idag, två stycken, en vit och en rosa. Var bra sugen på att köpa en lila/blå också, men jag har ingen kruka till den, så det får nog vara. Nu måste jag bara ta reda på hur man tar hand om dem.
Ha en fin kväll!

Kommentarer
Postat av: Malin B

Bäst att akta sig för sura tanter! ;)

Härligt att höra att ditt skolarbete har gått så bra.



Jo, på min blogg hände det något katastrofalt i dag... =( Det var INTE tänkt att det skulle "julstädas" där. ;) Ack ja. Det är ju världsligt iallafall...

2009-12-08 @ 19:37:40
URL: http://malinbayard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0