City imorgon!

Imorgon förmiddag åker vi in till Marieberg. Vi ska köpa present åt Nathalie, hon fyller ju snart år. Jag vet inte om hon ska få den på dagen som hon fyller år, eller om hon ska få den när vi är i dalarna. Jag gissar att Leo kommer ha sin sparkcykel med sig dit, och Natta kommer väl bli måttligt avis om hon inte har en... Det fåniga med historien är att hon har en sådan hemma hos sin pappa, men den får hon absolut inte ta hit... Men jag gissar att Alex använder den. Eller så har de en varsin, vad vet jag, vad vet jag... 
Förutom det så ska vi försöka få tag på en vattenbana... får se om vi hittar någon. 

Kväll redan, dagen har gått rätt fort, men jag trodde att klockan var mer än halv åtta. Theo såg så väldigt trött ut så jag trodde att klockan började närma sig 8-9 någonting. Men ack så jag bedrog mig, klockan är bara halv åtta. 

Middag idag vart köttfärssås och spagetti. Middagen vart kladdig för en viss ung herre, så han fick spendera en halvtimme i tvagningsrummet med skum och vatten och en bunt med leksaker. Han roade sig kungligt genom att hälla ut en massa skum på golvet. Lyckligtvis så hittade jag ett par badtofflorna att sätta på fötterna, så jag slapp bli dyngsur. 

Väl här nere, och den unga herren fått på sig kisskydd så bakade jag. Bakverket står i ugnen just nu, klar om ungefär 20 minuter. 

Nähe, nu ska trötta jag försöka finna kraft till resten av kvällen... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0