God förmiddag!

Idag ska det förlimmas på väggarna, Erik gjorde det en vända igår kväll, men jag gissar att det behövs mer för att det ska bli riktigt bra. Jag ska strax gå upp och väcka honom, så att vi kan äta frukost och sen gå ner till färghandeln... som för närvarande snart känns som mitt andra hem. Tycker man springer där var och varannan dag, men det blir så när man håller på och renoverar, och de har det mesta där faktiskt, vilket är riktigt, riktigt bra. 

Igår åkte vi till Karlskoga, till cheapy. Vi köpte grejer till framtida staket. Vi har ju en liten rymmare här hemma, så ett staket ska upp. Vi investerade även i en ny grill igår, då den vi har håller på och rostar sönder. Denna var visserligen inte så fasligt dyr den heller, men det är i alla fall en klotgrill, vilket gör att man får lite jämnare värme på hela grillen... mycket bra. 
Så är vädret snällt så blir det nog grillat idag. 

Vad ska jag mer försöka få gjort idag? Städa badrummet borde jag göra... och vika kläder, om jag hinner. Men det är inte så där överdrivet lätt att försöka sig på något sådant när Theo river alla högar man vikt ihop. 

Jag hoppas att ni får en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0