God Morgon!

Inte lika fint väder idag som det var igår, men det kanske man inte ska kräva av varje dag... Men jag hoppas att det blir fint väder i eftermiddag, för då är det barnens dag på Sannabadet. Tänkte att man kunde släpa sig dit då. Jag vill inte så gärna bada känner jag, men jag lär väl bli så illa tvungen om dottern ska hållas med att lära sig simma, och åka vattenrutchkana. 

Jag vart väckt vid halv åtta i morse, sonen vägrar sova längre än så nu för tiden, av någon mystisk anledning. Men nu hann jag ju med att blogga på morgonen, bättre än inget, eller hur?

Borde ta fram frukost, i alla fall till mig, tror inte Theo är så rysligt hungrig som nyss smällt i sig en hel flaska välling. Brukar annas vänta med frukost tills resten av familjen kliver upp, eller nästan i alla fall. Erik är ju en riktig sjusovare, eller han är en nattuggla, och tycker därför att han ska få sova en hel massa på morgonen. Men det är inte mitt fel att han inte kommer i säng tidigare än 02. Fast igår gick han visserligen upp när vi andra gick upp... alltid nåt ;). 

Jag tror inte Theo gillar sin spjälsäng, han blir inte speciellt glad när jag lägger honom i den, nu i natt så somnade han i en vanlig säng, och sov där bra länge. Självklart så gjorde jag en kant runt om honom så han inte skulle ramla ner eller nåt i den stilen. Ska se om man kan sätta fast sängbrädan på den sängen, så är han lite mer säker. Fast det allra bästa enligt mig vore att sätta dit en säng som man kan ha en koja eller liknande under. Men det får väl bli när ekonomin tillåter det. Annars funderar jag på att måla sängen som står där nu, som han sov i, inatt, men jag vet inte i vilken färg. Just nu så är den rätt ful, bara lackat trä, furu, typ. Skulle vilja måla sängen i någon rolig färg... men med mörkblåa tapeter blir allt så svårt... 
Får fundera vidare på det.. 

Nähe, nu tycker Theo att vi ska leka.. annars river han snart huset, tror jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0