Sommarmånad!

Nu är det riktig sommarmånad, men vi får väl se hur mycket sommar den kommer med. Det ska visst bli svalare framöver. Idag skulle det visst kunna bli regn, men det är inget jag sett något av än så länge. Men det kan ju komma rätt hastigt och lustigt.
Händer väl inget speciellt idag, vad jag vet. Bara en vanlig dag. Vet inte vad jag ska hitta på mer än att söka de jobb jag kan söka. Men hur inspirerad är man när man vet att i september så brakar det loss... då är det dags att plugga. Ska maila min handläggare på af, och se vad hon tycker. Hon tycker väl att jag ska ligga i som en tok och söka jobb... och då får jag väl göra det som jag gör nu helt enkelt... Inte blogga alltså ;). 

Senare idag ska jag försöka baka lite, min dotter yppade något om att hon var lite sugen på fika, så då får jag väl ordna det. Det var ett tag sen vi fikade. Lovade henne lite fika på altan, så det är väl bäst att hålla vad man lovar. 

Nathalie var för övrigt jättesur på mig igår, för att hon fick städa sitt rum. Det såg ut som en mindre bomb hade slagit ner där, och jag försökte förklara för henne att om hon städar nu, så går det fort, om hon väntar så tar det bara längre tid att städa. Jag sa även att om hon skyndar sig att städa så är hon snart av med det tråkiga. Men hon ville gå ut, och vart jättesur för att hon inte fick göra det hon ville... Men så är det ibland, ibland måste man göra tråkiga saker. 

Har tv:n på i bakgrunden, kollar på nåt djurräddningsprogram. Jag fattar inte hur det kan vara lagligt att ha djuren instängda i små burar....Fast om jag hade hund skulle jag aldrig kunna ha den instängd. Jag vet ett vissa har sådana där små hundar instängda i burar, men jag har inet riktigt fattat varför man har det. Andra tar med dem när de åker någonstans, men låter dem stanna i bilen, varför ska man då ta med dem? 
Någon får gärna förklara det för mig.

Hoppas att ni får en bra dag! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0