Svalt idag -åskan har gjort sitt

Åskan har dragit iväg till andra breddgrader, vart vet jag inte. Eller så kanske den bara gett upp och försvunnit ut i tomma intet. Hur som helst så har den nu gjort att det är mer eller mindre svinkallt ute nu. Jag var iväg och handlade idag, på förmiddagen. Jag skulle handla på konsum, tänkte att de öppnar väl klockan 9 som ica, men jag hade fel. De öppnade 11, jag var där 20 minuter innan. Hade sällskap av Nathalie. Så vi satte oss på torget en stund. Hon fick en glass, precis som jag, och i affären så mötte hon en kompis, som hon följde med hem. Det var inte längesen hon kom hem, och hon hade visst haft kul där. 
När jag kom hem så ville Theo sova, så jag sov middag med honom. Under tiden som vi sov så passade Erik på att städa undan här hemma. Himla bra tyckte jag, bara för mig att dra en runda med herr sug, och sen så bakade jag lite. En sockerkaka med citronsmak. Vart god. 
Ikväll ska vi äta rester till middag, dvs samma sak som vi åt igår, men jag vet inte om vi har mat så det räcker... Tyckte det såg lite snålt ut med potatisgratängen, så jag kanske får göra lite klyftpotatis också. Fast jag skulle iofs kunna tänka mig att göra vanliga färskpotatisar och timjansås till...

Theo fick ett ritblock idag, och vill nu rita precis hela tiden. Men så vitt jag vet så är det bra för barn att rita.. det tränar deras kreativa sida. 

Tog lite bilder på blommor igår, och på åskvädret, dvs molnen... Men det tar jag i ett annat inlägg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0