Tapet-klet!

Det ska visst vara lättare att sätta upp "easy up" tapeter, men det är riktigt svårt... De är tjocka, och svåra att jobba med. Har man inte helt raka väggar - vilket man sällan har, oavsett om man bor i villa, radhus eller lägenhet. Så är det svårt att lägga överlapp där uppe och på sidan. För att när man försöker göra något veck på tapeten så blir det jättefult. Hade tapeten varit tunnare så hade det varit lättare att jobba med den... men man kan inte alltid få som man vill, eller hur?
Nu låter det i alla fall som tapetmästaren där inne börjar få till det... han låter ganska lugn och nöjd, och jag hör inga längre svordomsramsor, jag tar det som ett gott tecken :D. 

Theo sitter och leker med en roller och tråg, som är noga, noga ursköljda, och så sitter han och rollar på bordet till sin stol... han ska göra lika som pappa... Från början hade vi tänkt att han skulle sova när vi skulle kleta tapet, men det tyckte inte han, så nu sitter han utanför dörren i sin stol och leker med tråg och roller. 

Köpte vindruvor och bigaråer igår, de sistnämnda var jättegoda, söta och saftiga, precis som de ska vara. 

Nu hoppas jag att vi får till den sista tapetvåden och så ska det torka en stund och sen ska vi börja lägga golv där inne, för det ser för besvärligt med det gräsliga golv som sitter där nu. Passade inte ens ihop med det på väggarna innan... ser rent ut sagt för jävligt ut. Men när vi lagt dit vårat golv så kommer det bli bra. 
Toaletten är väldigt, väldigt liten, eller vad sägs om att det räcker med ett paket golv till hela den lilla toaletten?

Jag börjar bli hungrig så snart får ni nog försöka ordna med någon lunch av något slag.

Vad har ni för er idag?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0