Tummen ner för bloglovin

Jag ville prenumerera på schulmans pappablogg. Försökte lägga till den på bloglovin, men det gick inte.. för det fanns ingen blogg som hette enligt adressen jag angav... Märkligt. Varför funkar inte det?

Nu ska jag snart gå till apoteket, har en gullig vaxpropp i vänster öra, vilket gör att jag är rätt lomhörd. Tänkte att jag skulle införskaffa lite revaxör, körde jag med förra gången jag råkade ut för samma elände. Men då tog det typ 5 dagar innan vaxproppen ville komma ut. Får se om det går snabbare denna gång, jag hoppas verkligen det. Vill inte gärna ha en sådan i örat när vi ska iväg till Dalarna... 
Ska bli så härligt att sova i husvagn. På söndagen ska vi åka till kupolen i borlänge. Det var så längesen jag var där, så jag ville åka dit igen. Och på vägen hem så blir det ju inte mer än ett par mil längre hem, så jag tänkte att det kanske inte gör så himla mycket. 

Nu ska jag gå och väcka Erik. Jag har redan haft mitt förmiddagsfika, och ätit frukost. 

Igår så fyllde jag i ansökan till stuidelån på csn, får se när jag får svar på det, och vad det blir för svar. Jag hoppas verkligen att jag får lån, annars vet jag inte vad jag gör. Har ju betalt tillbaka mitt gamla lån, och så vitt jag vet så har jag inget lån för KY utbildning. Så nu får ni hålla tummarna för mig :). 

Tråkigt väder ute idag, kallt, blåsigt, mulet, regnigt... 

Kommentarer
Postat av: Mattias

Är det inte så att man måste lägga till adressen med Rss om du vet vad jag menar? Jag har nåt som heter Netvibes där jag kan samla bloggar och då måste man alltid klicka på den där oranga Rss-symbolen för att få fram en webbadress där man kan se bloggens uppdateringar och sen lägga in den sidan i Netvibes o jag vet inte om detär lika på bloglovin.



Ha en skön semester i Dalarna!!

2009-07-10 @ 05:57:12
URL: http://jack71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0