En Jätte!!!

Fick in nåt riktigt hemskt här inne i förmiddags. En geting, och inte vilken som helst, utan en drottning. Den var enorm. Säkert 3-4 centimeter. För stor för att slå ihjäl, så jag fångade den i en burk, och sen fick Nathalie hämta ett papper, som jag kunde lägga på burken. Efter det så släppte jag ut den, och getingen såg rätt lättad ut över det faktiskt. 

Theo sov middag i flera timmar idag, det märks att han inte är helt frisk. Han vaknade med över 39 graders feber, efter alvedon så går det ner till normal temp. Men han vill inte äta. Lyckligtvis så dricker han i alla fall. För att han ska få i sig lite näring så får han juice och saft. Bättre det än inget alls. Jag lyckas få i honom lite äpple emellanåt också, men något annat i matväg går inte ner. 

Erik ska iväg och jobba i natt, så han gick precis upp, jag funderar på att dra på mig badkläder och sen ta med mig N och gå och bada lite. Vet inte vad Erik säger om det. Jag kan inte ta med mig båda barnen, för då vill Theo gå till ena stället och Nattis till det andra. 

Nu ska vi fortsätta njuta av det vackra vädret!

Kommentarer
Postat av: Ellie

Det var inte en bålgeting du fångade, sånna har vi haft inne o dom e´inge roliga att tass med.

Varför släppte du ut den igen, skulle ha slagit igäl den ju. Hatar getingar men det kanske beror på att jag inte tål att bli stucken..



Hoppas theo är bättre o att du o nattis fick bada.

Kramis

2009-06-24 @ 11:12:31
URL: http://palandetutanfor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0